Facebook Pixel Οριστικά τα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
| 2017-10-07 15:05:00

Επιβεβαίωση sportdog.gr για Παναθηναϊκό και ΟΑΚΑ

Sportdog Team
Επιβεβαίωση sportdog.gr για Παναθηναϊκό και ΟΑΚΑ

Από την πρώτη στιγμή σας ενημερώσαμε γιατί οι Πράσινοι θα έδιναν όλα τα ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Όπως είχε γίνει γνωστό, οι άνθρωποι από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού σκέφτηκαν πολύ σοβαρά να παίξει η ομάδα όλα τα εντός έδρας ντέρμπι (με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) στο ΟΑΚΑ.

Με αυτόν τον τρόπο, οι «πράσινοι» θα είχαν τη δυνατότητα να γεμίσουν το γήπεδο με πιο πολύ κόσμο, σε σχέση πάντα με τη μικρή έδρα της Λεωφόρου, κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Ήταν ένας τρόπος, δηλαδή, για να πάρει ο σύλλογος μια «ανάσα» σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Ωστόσο, τελικά η... μετακόμιση στο ΟΑΚΑ δεν έγινε, όπως διέρρευσε χθες, μία εξέλιξη για την οποία το sportdog.gr σάς είχε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή.

Οι οικονομικές οφειλές που υπήρχαν μεταξύ του Παναθηναϊκού και της διοίκησης του ΟΑΚΑ, που ξεπερνούσαν τα 2 εκατομμύρια ευρώ, στάθηκαν το βασικό εμπόδιο στο να παίξει η ομάδα τα εντός έδρας ντέρμπι εκεί.

Οι δύο πλευρές σε συζητήσεις που είχαν δεν μπόρεσαν να τα βρουν και να φτάσουν σε κάποιο διακανονισμό για τις οφειλές, ώστε να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Έτσι, όλα τα εντός έδρας ντέρμπι για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα γίνουν οριστικά στη Λεωφόρο, όπως έγινε γνωστό από χθες.

Ούτως ή άλλως, το «καθαρό» κέρδος από τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ (ακόμα κι αν υπήρχε συμφωνία τις οφειλές) δε θα ήταν στην πραγματικότητα τόσο μεγάλο σε σχέση με τη Λεωφόρο. Μπορεί όντως να υπήρχαν πιο πολλά εισιτήρια, αλλά το κόστος χρήσης ενός τέτοιου γηπέδου, είναι σαφώς μεγαλύτερο από το «Απόστολος Νικολαϊδης», κάτι που θα μείωνε σημαντικά τα προσδοκώμενα έσοδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags