Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι αλλάζει το Καυτανζόγλειο ο Σαββίδης - Όλες οι μεγάλες «παρεμβάσεις» στην έδρα του Ηρακλή
| 2017-10-07 16:44:00

Έτσι αλλάζει το Καυτανζόγλειο ο Σαββίδης - Όλες οι μεγάλες «παρεμβάσεις» στην έδρα του Ηρακλή

Sportdog Team
Έτσι αλλάζει το Καυτανζόγλειο ο Σαββίδης - Όλες οι μεγάλες «παρεμβάσεις» στην έδρα του Ηρακλή

Το πλάνο για νέα εκδοτήρια, τουρνικέ από την Τούμπα, μπουτίκ, δημοσιογραφικά και ηλεκτρονικό πίνακα.

Στον… έβδομο ουρανό από χθες οι ΠΑΟΚτσήδες, μετά την εντολή του Ιβάν Σαββίδη να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες για τη νέα Τούμπα. Πως θα διαμορφώσει όμως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ το Καυτανζόγλειο, στο οποίο η ομάδα της Θεσσσαλονίκης θα αγωνίζεται για τα δύο τουλάχιστον επόμενα χρόνια; Το sportdog.gr έμαθε λεπτομέρειες και σας τις παρουσιάζει!

Σε σχέση με την Τούμπα, το Καυτανζόγλειο δεν είναι αυτή τη στιγμή όσο λειτουργικό χρειάζεται για να καλύψει τις ανάγκες του ΠΑΟΚ. Αυτό το γνωρίζουν καλά ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του που έχουν ήδη κάνει τις απαραίτητες προεργασίες για να καταλήξουν στις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν, ώστε μέχρι να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της νέας Τούμπας οι ασπρόμαυροι να νιώθουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο Καυτανζόγλειο σαν… το σπίτι τους.

To Sportdog.gr έκανε ρεπορτάζ και έμαθε ορισμένες από τις ενέργειες που θα κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με το που οριστικοποιηθεί η «μετακόμιση» στο Καυτανζόγλειο τη νέα σεζόν, με το σημαντικότερο «θέλω» του Σαββίδη να είναι ο Δικέφαλος του Βορρά να έχει την αποκλειστική χρήση του αγωνιστικού χώρου!

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προτίθεται να κατασκευάσει νέα εκδοτήρια για να διευκολύνει την εξυπηρέτηση των φιλάθλων της αλλά και να μεταφέρει τα τουρνικέ από την Τούμπα, ενώ στο πλάνο βρίσκεται και η κατασκευή νέων σουιτών και η πλήρης ανακατασκευή των δημοσιογραφικών θεωρείων!

Ακόμα, στο μυαλό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να αντικατασταθεί ο ηλεκτρονικός πίνακας που υπάρχει στο Καυτανζόγλειο είτε με αυτόν που υπάρχει στην Τούμπα είτε με έναν καινούργιο τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και η μεταφορά της μπουτίκ!

Οι επαφές μεταξύ του ΠΑΟΚ και της διοίκησης του Καυτανζογλείου βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν… συμφωνία, με το ποσό που θα μπει στα ταμεία του Εθνικού Σταδίου να είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έμπαινε για κάθε χρόνο συνεργασίας με την ΠΑΕ Ηρακλής!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags