Facebook Pixel Απάντηση Χάσι για τα όσα του καταλογίζουν σχετικά με τον Ολυμπιακό
| 2017-10-08 13:54:00

Ξέσπασμα Χάσι για Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Ξέσπασμα Χάσι για Ολυμπιακό!

Απάντησε ο Κοσοβάρος τεχνικός στην κριτική που του ασκήθηκε.

Επιτέλους μίλησε ο Μπέσνικ Χάσι για τα όσα του καταλογίζουν σχετικά με τον Ολυμπιακό και την κατάσταση της ομάδας. Όπως είναι γνωστό, ασκείται κριτική στους Πειραιώτες για την φυσική τους κατάσταση, φωτογραφίζοντας ως κύριο υπεύθυνο τον πρώην προπονητή των «ερυθρόλευκων».

Ωστόσο, ο ίδιος σε δηλώσεις του σε Βέλγους δημοσιογράφους τόνισε ότι δεν ευθύνεται αυτός. Μάλιστα υπογράμμισε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα για τους πρωταθλητές Ελλάδας κρατάει δύο χρόνια! Συγκεκριμένα, έφερε χαρακτηριστικό παράδειγμα την περσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ για το Europa League, στην οποία οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» ήταν σε πολύ άσχημη φυσική κατάσταση, κάτι που τους κόστισε και την πρόκριση.

Επιπλέον, σχολίασε τα όσα του «φορτώνουν» για την αγωνιστική και φυσική κατάσταση του Ολυμπιακού, λέγοντας πως η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί τις προσεχείς εβδομάδες, αφού έχει δουλέψει πολύ στον τομέα της φυσικής κατάστασης τον Σεπτέμβριο.

Τέλος, μίλησε για τον μεγάλο στόχο που του είχε θέσει η διοίκηση για τη φετινή σεζόν του Ολυμπιακού και αυτό που χαρακτηριστικά είπε, ήταν ότι του ζητήθηκε να μπει στους ομίλους του Champions League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags