Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλοι οι Κύπριοι με Τζαβέλλα - Τι συνέβη στα αποδυτήρια!
| 2017-10-08 18:12:00

Έξαλλοι οι Κύπριοι με Τζαβέλλα - Τι συνέβη στα αποδυτήρια!

Sportdog Team
Έξαλλοι οι Κύπριοι με Τζαβέλλα - Τι συνέβη στα αποδυτήρια!

Χαμός έγινε με τον διεθνή μπακ στο χθεσινό ματς της Εθνικής μας στη Λευκωσία!

Η Ελλάδα κατέκτησε μια πολύ σημαντική νίκη με 2-1 στην έδρα της Κύπρου, η οποία την επανέφερε στη 2η θέση του ομίλου της για τα προκριματικά του Μουντιάλ και πολύ κοντά στα μπαράζ πρόκρισης.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε καλό κλίμα και ολοκληρώθηκε χωρίς «παρατράγουδα», όμως οι Κύπριοι φέρονται να έγιναν έξω φρενών με τη συμπεριφορά του Γιώργου Τζαβέλλα στην αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, κυπριακά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι Κύπριοι διεθνείς ήταν έξαλλοι με τον Έλληνα αριστερό μπακ, ο οποίος έβριζε απρόκλητα τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά του ματς ο Τζαβέλλας ήταν πρωταγωνιστής σε επεισόδιο με τον Πιέρο Σωτηρίου, γεγονός που εκνεύρισε ακόμα και τους συμπαίκτες του, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να αναγκάζεται να επέμβει και να του ζητήσει να ηρεμήσει!

Οι προκλήσεις του Τζαβέλλα αποτέλεσαν το κεντρικό θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια της Εθνικής μας, αφού όλοι, από τους παράγοντες μέχρι και τους… φροντιστές της ομάδας, ήταν πολύ ενοχλημένοι με τη συμπεριφορά του 29χρονου αμυντικού, σύμφωνα με τα κυπριακά ρεπορτάζ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags