Facebook Pixel Βερμάλεν, Τουράν και Αλκάθερ αποχωρούν από την Μπαρτσελόνα
| 2017-10-09 15:31:00

«Κύμα» αποχωρήσεων στην Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
«Κύμα» αποχωρήσεων στην Μπαρτσελόνα!

Παίρνει δραστικά μέτρα ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να έχει μόνο νίκες στο Ισπανικό πρωτάθλημα και το 2/2 στο Champions League, αλλά ο Βαλβέρδε δεν είναι ικανοποιημένος από αρκετούς παίκτες στο ρόστερ του.

Η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι έχει κάνει τους Καταλανούς να έχουν το απόλυτο σε Ισπανία και Ευρώπη. Ωστόσο, ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» επιθυμεί να κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του.

Ο Βαλβέρδε δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος από τρεις παίκτες και γι' αυτό τους βγάζει στο «σφυρί». Ο Αρντά Τουράν, ο Τόμας Βερμάελεν και ο Πάκο Αλκάθερ είναι με το ένα πόδι εκτός Καμπ Νόου.

Για τον Τούρκο μεσοεπιθετικό, είναι φανερό ότι δεν τον είναι στα πλάνα του προπονητή του, αφού δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέχρι στιγμής. Θυμίζουμε, ότι ο Τουράν αποκτήθηκε το 2015 έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ και τώρα οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να τον πουλήσουν με όσα περισσότερα χρήματα είναι εφικτό.

Ο Αλκάθερ έχει αγωνιστεί κόντρα στην Μπέτις ως βασικός και ενάντια στην Αλαβές ως αλλαγή. Ωστόσο, σε κανένα από τα δύο ματς δεν έπεισε και έτσι η αποχώρησή του θεωρείται σχεδόν βέβαιη.

Αναφορικά με τον Βερμάλεν, η υπόθεσή του είναι απλή, καθώς η Μπαρτσελόνα έχει σκοπό να τον παραχωρήσει έστω και για κάποιο μικρό ποσό. Ο αμυντικός των Καταλανών δεν έχει αγωνιστεί καθόλου φέτος και δεν υπολογίζεται καθόλου από τον Βαλβέρδε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags