Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέλος το «Καραϊσκάκη» - Αυτή θα είναι η νέα έδρα της Εθνικής!
| 2017-10-09 23:35:00

Τέλος το «Καραϊσκάκη» - Αυτή θα είναι η νέα έδρα της Εθνικής!

Sportdog Team
Τέλος το «Καραϊσκάκη» - Αυτή θα είναι η νέα έδρα της Εθνικής!

Μεγάλη έκπληξη με το γήπεδο στο οποίο θα παίζει πλέον η Ελλάδα.

Τα τελευταία της παιχνίδια στο «Γ. Καραϊσκάκης» δίνει η Εθνική μας ομάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, αυτά πιθανότατα θα είναι το εντός έδρας ματς με το Γιβραλτάρ και το εντός έδρας από τα διπλά παιχνίδια των μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Από εκεί και πέρα, είναι ειλημμένη η απόφαση της νέας διοίκησης της ΕΠΟ να φύγει από το «Γ. Καραϊσκάκης» και να επιλέξει –μετά από πολλά χρόνια- μια άλλη έδρα για τους εντός έδρας αγώνες της Εθνικής.

Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα και ειδικότερα το πού θα δώσει η Εθνική μας ομάδα τους αγώνες για τα προκριματικά του EURO 2020 που ξεκινούν την επόμενη χρονιά, είναι γεγονός πως στο μυαλό όλων βρισκόταν το γήπεδο της Τούμπας, που θα μπορούσε να αποτελέσει δυνατή έδρα. Ωστόσο, είναι πλέον απίθανο να προχωρήσει αυτή η προοπτική, ειδικά μετά την απόφαση της ιδιοκτησίας του ΠΑΟΚ να προχωρήσει στην ανακατασκευή του γηπέδου μετά τον Μάιο του 2018.

Το Καυτανζόγλειο είναι αυτό που φαντάζει αυτή τη στιγμή ως η ιδανική λύση και είναι το επικρατέστερο: Πρόκειται για ένα κρατικό Στάδιο που βρίσκεται και σε φάση πλήρους αντικατάστασης του χλοοτάπητα μετά από πολλά χρόνια. Και φυσικά, πληροί και όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας.

Η περίπτωση του Παγκρητίου έχει αποκλειστεί, ενώ για το ΑΕΛ FC Arena υπάρχουν ζητήματα όπως η κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, η μικρή χωρητικότητά του και η έλλειψη αεροδρομίου. Το ΟΑΚΑ δε, κρίνεται ως ασύμφορο οικονομικά, ενώ η μεγάλη χωρητικότητά του δεν το καθιστά ισχυρή έδρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags