Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώην του ΠΑΟΚ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη βοή της Τούμπας»!
| 2017-10-10 10:42:00

Πρώην του ΠΑΟΚ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη βοή της Τούμπας»!

Sportdog Team
Πρώην του ΠΑΟΚ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη βοή της Τούμπας»!

Από τους πιο αγαπητούς ξένους που έχουν παίξει στον Δικέφαλο!

Ο λόγος για τον Μαγκντί Τολμπά, που είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Μιλώντας στην εφημερίδα Metrosport, δήλωσε:

"Η Τούμπα είναι η λατρεία μου έχω ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές. Είναι το πρώτο γήπεδο στο οποίο αγωνίστηκα όταν έφυγα από την Αίγυπτο. Και ακόμη και σήμερα θυμάμαι αυτή τη βοή, την έντονη ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Αυτό το γήπεδο είναι παλιό αλλά έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία. Είναι όμως μεγάλη υπόθεση, η κατασκευή ενός νέου γηπέδου. Και η απόφαση του μεγαλομετόχου, του Ιβάν Σαββίδη, δείχνει πως θέλει να ανεβάσει επίπεδο τον ΠΑΟΚ.

Εγώ θυμάμαι την Τούμπα έτσι όπως την έχω ζήσει και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να τη ζήσω ξανά, πριν αρχίσουν οι εργασίες για το νέο γήπεδο. Δεν πρόκειται να ξεχάσω τις αφιερώσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ σε μένα. Η Τούμπα είναι ένα μεγάλο κομμάτι από τη ζωή μου. Το νέο γήπεδο θα αποτελέσει μεγάλη επένδυση για τον σύλλογο. Όμως κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως ο καθρέφτης της ομάδας είναι ο αγωνιστικός χώρος. Όταν πάει καλά η ομάδα χαίρονται οι φίλαθλοι. Όταν δεν κερδίζει, υπάρχει γκρίνια. Επομένω πρέπει ο ΠΑΟΚ να έχει ομαδάρα για να διεκδικεί τίτλους και τα επόμενα χρόνια να γίνει το νέο γήπεδο που όλοι επιθυμούν".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags