Facebook Pixel Sportdog.gr | Λύνουμε το μυστήριο: Γι’ αυτό «τελείωσε» ο Ουσίγιος - Τι έκανε και «τρέλανε» τον Μαρινάκη
| 2017-10-10 11:05:00

Λύνουμε το μυστήριο: Γι’ αυτό «τελείωσε» ο Ουσίγιος - Τι έκανε και «τρέλανε» τον Μαρινάκη

Sportdog Team
Λύνουμε το μυστήριο: Γι’ αυτό «τελείωσε» ο Ουσίγιος - Τι έκανε και «τρέλανε» τον Μαρινάκη

Διαβάστε τους λόγους που ο Αργεντινός αποχώρησε ξαφνικά από τον Ολυμπιακό.

Παταγωδώς αποτυχημένη κρίθηκε η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Αρμάντο Ουσίγιος, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα έπειτα από 4 μήνες συνεργασίας...

Ο Αργεντινός παράγοντας προσλήφθηκε με μεγάλες φιλοδοξίες από τους Πειραιώτες στις 2 Ιουνίου και 130 μέρες μετά αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο, καθώς υπήρξε σχεδόν... αόρατος στο ρόλο του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου.

Ο άλλοτε σέντερ φορ της Μπόκα Τζούνιορς και της Μάλαγα ήρθε εμφανώς χωρίς ατζέντα στο Λιμάνι και επέλεξε να κάνει απλώς όλα τα... χατίρια του απαιτητικού, Μπεσνίκ Χάσι, που είναι αλήθεια ότι ήρθε απόλυτα οργανωμένος στον Ολυμπιακό για να φέρει στην ομάδα παίκτες της αρεσκείας του. Με δεδομένο ότι όσες μεταγραφές δεν ήταν επιλογής του Κοσοβάρου τεχνικού, τις χειρίστηκε και τις έφερε εις πέρας είτε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς (Βούκοβιτς και Τζούρτζεβιτς) είτε ο Γιάννης Βρέντζος (Ταχτσίδη και Κούτρη), γίνεται αντιληπτό γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε φρικτά παράπονα από την αποδοτικότητα του 58χρονου Αργεντινού και αποφάσισε να διακόψει τόσο σύντομα τη συνεργασία τους.

Ουσιαστικά, ο Ουσίγιος είχε ενεργό συμμετοχή μόνο στη μεταγραφή του Εμάνουελ Εμενίκε, για την απόκτηση του οποίου εγκαταστάθηκε τέσσερις μέρες στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Από εκεί και πέρα, παρακολούθησε... στωικά τις εξελίξεις, όπως στωικά παρακολούθησε την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους αρκετά μέτρα μακριά από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στις εξέδρες του γηπέδου της «Κυρίας». Δίπλα στο μεγάλο αφεντικό ήταν μόνον ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς κάτι που σηματοδοτεί και την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό, καθώς όπως ξεκάθαρα φαίνεται, ο Σέρβος θα είναι ξανά έπειτα από τεσσεράμισι χρόνια εκείνος με τον πιο «δυνατό» ρόλο στην ερυθρόλευκη διοίκηση.

Ο Ουσίγιος από τη μεριά του δεν γράφει ιστορία σύντομης παραμονής στο Λιμάνι, καθώς ακριβώς τέσσερις μήνες διήρκεσε το 2011 η «πρωτοκαθεδρία» του Ισπανού, Εδουάρδο Μαθία, στην ερυθρόλευκη διοικητική πυραμίδα.

Υπήρξε το ίδιο ανενεργός και αμέτοχος στις εξελίξεις στην πειραϊκή ομάδα όσο και ο Ουσίγιος, γι' αυτό και κράτησε τη θέση του στην ΠΑΕ μόλις για 129 μέρες, ένα 24ωρο λιγότερο δηλαδή απ' ό,τι ο Αργεντινός!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags