Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ντέρμπι» Χιμένεθ - Λυμπερόπουλου, έτσι ανεβάζει τις μετοχές του ο Ισπανός!
| 2017-10-10 13:10:00

«Ντέρμπι» Χιμένεθ - Λυμπερόπουλου, έτσι ανεβάζει τις μετοχές του ο Ισπανός!

Sportdog Team
«Ντέρμπι» Χιμένεθ - Λυμπερόπουλου, έτσι ανεβάζει τις μετοχές του ο Ισπανός!

Ο 53χρονος τεχνικός αποκτά όλο και μεγαλύτερο λόγο στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο ρόλος του «Λύμπε» και η προϊστορία με Μαϊστόροβιτς.

Μπορεί ακόμα βρισκόμαστε στα μέσα Οκτώβρη, ωστόσο στην ΑΕΚ ήδη προχωρούν το μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει Γενάρη, μιας και έχουν εντοπίσει τις αδυναμίες του ρόστερ.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Νίκος Λυμπερόπουλος κάνει τις επαφές του (κυρίως στο εξωτερικό) για υποψήφιους στόχους, καθώς αναζητά δεδομένα στην αγορά έναν αριστερό μπακ, έναν κεντρικό μέσο κι έναν αριστερό εξτρέμ.

Πάντως, όπως προκύπτει από νεότερες πληροφορίες του ρεπορτάζ, ισχυρό λόγο στις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει η Ένωση τον Ιανουάριο θα έχει σίγουρα και ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός θα είναι αυτός που θα έχει την τελική επιλογή για τους παίκτες που θα αποκτηθούν, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και τις εισηγήσεις του, ενδεχομένως από την αγορά της πατρίδος του (τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών χειρίστηκε αποκλειστικά -αλλά χωρίς επιτυχία- το θέμα της απόκτησης στόπερ από την Ισπανία).

Κάτι ανάλογο συνέβη, άλλωστε, και στη σύντομη θητεία του προκατόχου του Νίκου Λυμπερόπουλου, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, μιας και ο Σουηδός δεν ήταν αυτός που έπαιρνε τις τελικές αποφάσεις στις μεταγραφές, κάτι που φαίνεται να έπαιξε το ρόλο και να έφερε το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Βέβαια, η απαραίτητη προϋπόθεση για να έχει ο Μανόλο Χιμένεθ τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές της ΑΕΚ, είναι ο Ισπανός τεχνικός να βρίσκεται στη θέση του μέχρι τον Γενάρη!

Κι αυτό γιατί, μετά την τελευταία ήττα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, τα μαύρα σύννεφα έκαναν ξανά την εμφάνισή τους πάνω από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags