Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη «μάχη» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για άσο του ΠΑΟ – Ποιος έχει προβάδισμα
| 2017-10-11 12:20:00

Μεγάλη «μάχη» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για άσο του ΠΑΟ – Ποιος έχει προβάδισμα

Sportdog Team
Μεγάλη «μάχη» Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ για άσο του ΠΑΟ – Ποιος έχει προβάδισμα

Θεωρείται από τους κορυφαίους παίκτες στη Superleague στη θέση του.

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός οδηγεί μοιραία τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές του προς την έξοδο.

Αν δεν προκύψει κάποια μεγάλη ανατροπή στο αμέσως επόμενο διάστημα, τότε τα ηχηρά ονόματα αναμένεται να καταφύγουν στη λύση της προσφυγής, από τη μία για να εξασφαλίσουν νομικά τα χρήματά τους και από την άλλη για να κερδίσουν την ελευθερία τους.

Ένας από τους παίκτες που μπορεί να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο είναι και ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος έτσι κι αλλιώς έχει εκφράσει και κατά το παρελθόν τάσεις φυγής και πριν τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Η πλευρά του Βραζιλάνου άσου, άλλωστε, δεν τήρησε ποτέ τη συμφωνία με το Τριφύλλι για ανανέωση του συμβολαίου του (υπήρχε από τις αρχές Ιουλίου), με αποτέλεσμα να έχει δικαίωμα να συμφωνήσει σε ομάδα της αρεσκείας από τον προσεχή Γενάρη, ακόμα κι αν δεν επιδιώξει να «σπάσει» το συμβόλαιό του.

Είναι επόμενο, λοιπόν, για τον Ροντρίγκο Μολέντο να «καραδοκούν» ήδη ομάδες, ακόμα κι από την Ελλάδα, μιας και πρόκειται αποδεδειγμένα για έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε αποκαλύψει ο Βραζιλιάνος απασχολεί εδώ και αρκετό καιρό τον ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να έχει κάνει μια πρώτη κρούση προς την πλευρά του παίκτη, ενώ θυμίζουμε ότι τα πρώτα σενάρια που ήθελαν τον Δικεφάλο να εξετάζει τη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν από το τέλος της περασμένης σεζόν.

Σήμερα γράφτηκε και για «εμπλοκή» του Ολυμπιακού για τον 29χρονο άσο, κάτι που φέρεται να ισχύει, μιας και οι Ερυθρόλευκοι εξετάζουν την ενίσχυση στο κέντρο της οπισθοφυλακής, όπως σας αποκαλύψαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ.

Πάντως, ο ΠΑΟΚ φαίνεται σε πρώτη φάση να έχει το προβάδισμα έναντι των πρωταθλητών, μιας και η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει δουλέψει πιο νωρίς (και πιο πολύ) τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως όλα μπορεί να ανατραπούν πολύ εύκολα, ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο και δεν μπορεί να βάλει την υπογραφή του. Το μόνο σίγουρο σε αυτή τη φάση οι δύο ομάδες... παραμονεύουν και πως αν και εφόσον υπάρξουν εξελίξεις με τον Βραζιλιάνο, σίγουρα θα δώσουν μεγάλη «μάχη» για να τον αποκτήσουν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags