Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθεωτικές δηλώσεις Κούδα για Σαββίδη-Τούμπα!
| 2017-10-11 14:55:00

Αποθεωτικές δηλώσεις Κούδα για Σαββίδη-Τούμπα!

Sportdog Team
Αποθεωτικές δηλώσεις Κούδα για Σαββίδη-Τούμπα!

Ο παλαίμαχος άσος έχει συνδέσει το όνομά του με την ιστορία του ΠΑΟΚ!

Για αυτό και κάθε φορά που τοποθετείται δημόσια, πάντα έχουν ενδιαφέρον αυτά τα οποία έχει να πει!

"Όταν λέμε Τούμπα, λέμε ιστορία, λέμε "ναός", λέμε θρησκεία, λέμε λατρεία. Όλα αυτά αντιπροσωπεύουν την Τούμπα. Κι όταν λέμε Τούμπα, λέμε και νέο γήπεδο. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν το φανταζόμουν και πιστεύω να προλάβω να το δω, γιατί το 1958 ήμουν στα θεμέλια του γηπέδου. Το 1959 ήμουν το... ball boy εκείνης της εποχής. Πιστεύω και σε αυτή την ηλικία να φορέσω πάλι μία φανέλα και να μπω εκεί", σχολίασε αρχικά σε δηλώσεις του ο Γιώργος Κούδας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πιθανότητα να γινόταν αλλού το γήπεδο:

"Η ιστορία γράφεται και παραμένει, εκτός αν θέλουμε να γράψουμε μία νέα ιστορία. Οπότε θα το λέγαμε τότε γήπεδο Θέρμης, Δενδροποτάμου, Μαλγάρων ή δεν ξέρω τι άλλο. Πάντως, παρόλο που υπάρχουν δυσκολίες, για τις οποίες έχει μιλήσει ήδη ο κ.Σαββίδης, εγώ πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ένα μοντέρνο γήπεδο εκεί, που αρμόζει στον ΠΑΟΚ".

Για τον Ιβάν Σαββίδη και τη σχέση τους: "Έχουμε συχνή επαφή, όταν έρχεται στην Θεσσαλονίκη, έχουμε συναντήσεις ανάμεσα στα άλλα ραντεβού του. Από την αρχή που τον συνάντησα, ήθελε να το φτιάξει αυτό το γήπεδο. Και ήδη το έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση που βλέπουμε σήμερα, ήδη έχει φτιάξει πολλά. Όταν μιλούσαμε μου έλεγε ότι ήθελε να κάνει ένα νέο γήπεδο".

Στο ερώτημα πρωτάθλημα ή γήπεδο, είπε: "Πρώτα ομάδα, δεύτερον πρωτάθλημα και σίγουρα και το γήπεδο. Όποιο έρθει πιο μπροστά θα είναι και το καλύτερο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags