Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης στις ΗΠΑ; Μπαίνει στον Άρη ο Τομ Παπαδόπουλος;
| 2017-10-11 16:21:00

Τι έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης στις ΗΠΑ; Μπαίνει στον Άρη ο Τομ Παπαδόπουλος;

Sportdog Team
Τι έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης στις ΗΠΑ; Μπαίνει στον Άρη ο Τομ Παπαδόπουλος;

Για την συνάντηση του Θεοδώρου Καρυπίδη με τους Τομ Παπαδόπουλο και Τζέι Σούγκαρμαν μίλησε ο εκδότης του  «Hellenic News of America», Παύλος Κοτρώτσιος που δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Yellow radio»:

Για την παρουσία του Καρυπίδη στη Φιλαδέλφεια, είπε: «Είναι προσωπικός μου φίλος ο Τομ Παπαδόπουλος και πήγαμε μαζί στο γήπεδο. Ο κ. Καρυπίδης επισκέφτηκε ιδιωτικά τον κ. Παπαδόπουλο. Θεώρησε σκόπιμο να τον γνωρίσει μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Σούγκαρμαν. Ήμασταν όλοι την ώρα μαζί στην σουίτα του κ. Παπαδόπουλου, μιλήσαμε και είδαμε το παιχνίδι. Χαρά μας θα ήταν να δώσει ο Άρης κι ένα φιλικό στη Φιλαδέλφεια, όπως έκανε η Εθνική Ελλάδας. Έγινε μία γνωριμία στο ημίχρονο, βγάλαμε μερικές φωτογραφίες και αυτό ήταν όλο. Προσωπικά έβγαλα τις φωτογραφίες».

Για το αν τέθηκε θέμα συζήτησης για επιχειρηματική εμπλοκή του κ. Παπαδόπουλου στην ΠΑΕ Άρης, τόνισε: «Δεν έχω κάποια τέτοια πληροφόρηση, ήταν μια συζήτηση σε ένα εντελώς φιλικό το περιβάλλον. Δεν έπεσε στην αντίληψή μου κάτι που να ειπώθηκε περί επένδυσης. Ήμασταν συνέχεια μαζί, ενώ λόγω της προσωπικής μου σχέσης με τον Τομ Παπαδόπουλο, εφόσον υπήρχε κάτι θα το γνώριζα, αλλά δεν υπάρχει. Τόσο ο κ. Καρυπίδης όσο και η κ. Καρυπίδου ήταν πολύ χαρούμενοι που βρέθηκαν σε αυτό το ωραίο γήπεδο».

Για την πληροφορία ότι βρέθηκε ο Παπαδόπουλος το καλοκαίρι στο Κλεάνθης Βικελίδης, είπε: «Ισχύει ότι βρέθηκε και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και επισκέφτηκε το γήπεδο. Αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται, το έχω κάνει κι εγώ μαζί του».

Για το επιχειρηματικό προφίλ του Παπαδόπουλου, είπε: «Είναι ένας ισχυρός επιχειρηματίας στη Φιλαδέλφεια. Είναι ένας πολύ καλός παράγοντας, από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και εμπορίας μαρμάρων».

Για τις χορηγίες στους αθλητικούς συλλόγους, είπε: «Η εταιρεία του δίνει χορηγίες σε όλες τις ομάδες της Φιλαδέλφεια. Είναι φίλος του ποδοσφαίρου, του αθλητισμού, αλλά η εταιρία του θέλει και να βοηθήσει τις ομάδες. Είναι χαρά της ομογένειας, να είναι χορηγός σε πολλές μεγάλες ομάδες».

Για τον μεγαλομέτοχο των Philadelfia Union: «Ο κ. Σούγκαρμαν είναι πολύ δυνατός όντως οικονομικά. Μπορεί να υπάρξει μία συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών. Μία ανταλλαγή, για προπονήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών είτε στην Φιλαδέλφεια, είτε στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να ωφελήσει σε πολλούς τομείς και στο μέλλον και εμπορικά και τουριστικά κτλ».

Για το μέγεθος της ποδοσφαιρικής ομάδας, είπε: «Αρκεί να σας πω ότι όλα τα εισιτήρια είναι προπωλημένα για τα επόμενα δύο χρόνια. 18.500 χιλιάδες παίρνει το γήπεδο και είναι γεμάτο. Οι σουίτες είναι πολύ πιο ακριβές.Είναι μια ισχυρή ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags