Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Πρίγιοβιτς απάντησε για τη σύγκριση με τον Ζλάταν!
| 2017-10-11 18:06:00

Ο Πρίγιοβιτς απάντησε για τη σύγκριση με τον Ζλάταν!

Sportdog Team
Ο Πρίγιοβιτς απάντησε για τη σύγκριση με τον Ζλάταν!

O υψηλόσωμος φορ του ΠΑΟΚ μίλησε στη σερβική εφημερίδα «Blic»  για την μεγάλη βραδιά της Σερβίας, την υποστήριξη της συζύγου του, τα τατουάζ και τον... Ιμπραΐμοβιτς!

«Το αφιερώνω σε όλους τους φιλάθλους της Σερβίας, σε αυτούς που με πίστεψαν ακόμα και όταν όλα δεν πήγαιναν όπως τα ήθελα στην καριέρα μου. Από όλους αυτούς ξεχωρίζω την σύζυγο μου, Μαρίνα, που ήταν η μεγαλύτερη υποστήριξη για εμένα. Ήμουν σε μια ποδοσφαιρική... ζούγκλα και η γυναίκα μου με βοήθησε να ξεπεράσω όλα τα αρνητικά που μου συνέβησαν.

Φυσικά το γκολ που σκόραρα, ήταν για όλους τους Σέρβους που περίμεναν εδώ και καιρό την πρόκριση μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι συμπατριώτες μας αξίζουν να δουν την Εθνική Ομάδα στην κορυφαία διοργάνωση και θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε χαρούμενους» , δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση στην συνέντευξη του στην ιστοσελίδα sport.blic.rs.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν υπόσχεται γκολ και στο Mundial: "Παίζω σε μια κορυφαία ομάδα όπως η Σερβία και είμαι τυχερός για αυτό. Είναι τιμή μου. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Έχω σκοράρει ένα γκολ μέχρι τώρα, αλλά θέλω περισσότερα. Είναι στο χέρι μου να αποδείξω στους ανθρώπους της Εθνικής, αλλά και σε όλο το έθνος ότι αξίζω να είμαι στο Mundial. Εγώ πιστεύω ότι θα μπορέσω να σκοράρω και στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το υπόσχομαι".

Για το τι σημαίνουν τα τατουάζ του: "Η μορφή του αυτοκράτορα Ντούσαν είναι το αγαπημένο μου. Μόλις τελείωσε το ματς με την Γεωργία, έβγαλα την φανέλα μου ώστε ο Ντούσαν να "περπατήσει" στο Βελιγράδι. Ίσως να κάνω τατουάζ και με το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όπως και να έχει αυτή είναι μια εθνική επιτυχία".

Για το όνειρο του να παίξει με την Εθνική Σερβίας: "Πάντα ήθελα να παίξω με την Εθνική Ομάδα της Σερβίας. Δεν υπήρχε κανένα δίλημμα γιατί αγαπώ την πατρίδα μου. Όταν ήμουν παιδί είχα ένα όνειρο το οποίο τώρα με κάνει να χαμογελάω. Ονειρευόμουν να παίξω στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, απέναντι στην φημισμένη Βραζιλία και να πετύχω το νικητήριο γκολ. Το φανταζόμουν αυτό, το ονειρευόμουν. Μπορεί η Γεωργία να μην είναι Βραζιλία αλλά το ματς στο Μαρακανά ήταν καθοριστικό και εγώ πέτυχα το γκολ, οπότε μπορώ να πω ότι εκπληρώθηκε το όνειρο μου".

Για τους αντίπαλους που θα ήθελε στο Mundial: "H ευχή μου είναι να βγούμε από κάθε ματς νικητές. Ποτέ δεν υπολογίζω, απλά δίνω το 100% του εαυτού μου στα ματς. Ελπίζω να κερδίσουμε όλες τις ομάδες στο Παγκόσμιο Κύπελλο και δίνω την υπόσχεση πως θα παλέψουμε κάθε ματς. Μόνο ο Θεός ξέρει τι μπορεί να συμβεί, χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση τώρα και το τι θα γίνει στο Mundial θα το δούμε".

Για την σύγκριση με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: "Ο Ζλάταν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Για εμένα είναι ο κορυφαίος επιθετικός. Έχει τέλεια σωματοδομή και τεχνική, όπως και αίσθηση του γκολ. Δεν με πειράζει να με συγκρίνουν με τον Ζλάταν, γιατί αυτό σημαίνει πως έχω και εγώ ποιότητα. Για να γίνω κατανοητός όμως, είμαι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και προσπαθώ να αφήσω το δικό μου στίγμα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags