Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποχωρεί μεγάλο όνομα από τον Ολυμπιακό; - Όλα τα δεδομένα για την «καψούρα» του Λεμονή
| 2017-10-11 22:54:00

Αποχωρεί μεγάλο όνομα από τον Ολυμπιακό; - Όλα τα δεδομένα για την «καψούρα» του Λεμονή

Sportdog Team
Αποχωρεί μεγάλο όνομα από τον Ολυμπιακό; - Όλα τα δεδομένα για την «καψούρα» του Λεμονή

Τι ισχύει για ξένο άσο των πρωταθλητών που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο πρώην προπονητή των Ερυθρολεύκων. 

Εδώ και λίγες μέρες έχουν προκύψει δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Μάρκο Σίλβα θέλει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στη Γουότφορντ.

Ο πρώην προπονητής των «ερυθρόλευκων» έχει εξαιρετική άποψη για τον Νορβηγό μπακ, από τις κοινές τους θητείες σε Ολυμπιακό και Χαλ. Έτσι, παρουσιάζεται να έχει εισηγηθεί στους ιθύνοντες της Γουότφορντ την απόκτησή του.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι μία τέτοια μεταγραφή είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Αρχικά, ο Μάρκο Σίλβα μπορεί να είναι ο προπονητής της Γουότφορντ, αλλά δεν είναι εκείνος που έχει τον πρώτο λόγο για τις μεταγραφές. 

Ακόμα όμως κι αν οι αρμόδιοι σε θέματα μεταγραφών της αγγλικής ομάδας συμφωνήσουν να κάνουν κίνηση για τον άσο του Ολυμπιακού, στη συνέχεια αναμένεται να προκύψουν άλλα -σοβαρότερα- «εμπόδια».

Αρχικά, μεγάλη τροχοπέδη για τον Σίλβα, αποτελεί η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στο Λιμάνι. Ο 25χρονος άσος δεν σκέφτεται καν να αποχωρήσει από την ομάδα άμεσα, κάτι που ουσιαστικά τελειώνει τα όσα ακούγονται περί μεταγραφής του.

Σε αυτό το γεγονός, έρχεται να προστεθεί ότι ο Ομάρ, όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, θα τεθεί στα βασικά πλάνα του Τάκη Λεμονή. Ο Έλληνας προπονητής τον πιστεύει πολύ και σίγουρα δεν αναμένεται να δώσει τη συγκατάθεσή του για να αποχωρήσει.

Την ίδια στιγμή, η Γουότφορντ δεν πρόκειται, με τα υπάρχοντα δεδομένα, να ξοδέψει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, κάτι που σημαίνει ότι οι Πειραιώτες πολύ απλά δεν θα αποδεχθούν μία τέτοια πρόταση.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να πουλάνε πολύ ακριβά τους αξιόλογους παίκτες τους. Περίτρανο και πρόσφατο παράδειγμα η μεταγραφή του Ρέτσου στη Λεβερκούζεν έναντι 22 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ένα ποσό της τάξεως των 1,5-2 εκατομμυρίων ευρώ δεν μπορεί να... συγκινήσει σε καμία περίπτωση τον Ολυμπιακό.

 Στο Λιμάνι, άλλωστε, πιστεύουν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης είνα θέμα χρόνου να ανεβάσει και πάλι τις μετοχές του γι' αυτό πρόσφατα συμφώνησαν μαζί του για νέο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags