Facebook Pixel Πήρε μάγο στην αποστολή για το Εκουαδόρ η Αργεντινή!
| 2017-10-11 23:57:00

Είχε και... κανονικό μάγο εκτός του Μέσι η Αργεντινή! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Είχε και... κανονικό μάγο εκτός του Μέσι η Αργεντινή! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που έκαναν οι Αργεντίνοι στο κρίσιμο ματς με το Εκουαδόρ!

Η φράση «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα» βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην κίνηση της Αργεντινής πριν από το μεγάλο παιχνίδι με το Εκουαδόρ.

Η «Αλμπισελέστε» βρισκόταν υπό καθεστώς τεράστιας πίεσης για τη νίκη, την οποία αν δεν έπαιρνε θα γνώριζε ταπεινωτικό αποκλεισμό από το Μουντιάλ. Έτσι, οι απελπισμένοι Αργεντίνοι φαίνεται ότι δοκίμασαν κάθε πιθανό και απίθανο μέσο για να πάρουν το απαραίτητο τρίποντο, φτάνοντας στο σημείο να πάρουν μαζί τους μέχρι και… μάγο στην αποστολή για το Εκουαδόρ!

Επρόκειτο για έναν 56χρονο άνδρα από το Τουκουμάν, ονόματι Μανουέλ ντε Γκορίνα, ο οποίος βέβαια, όπως διευκρινίζει η εφημερίδα «Ole», «δεν κάνει μαύρη μαγεία, αλλά φέρνει θετική ενέργεια. Και αν κάτι πάει στραβά, το... εξουδετερώνει».
 


 

Τελικά, η νίκη ήρθε με 3-1, παρά το γεγονός ότι η Αργεντινή βρέθηκε να χάνει πριν τη συμπλήρωση του 1ου λεπτού. Πάντως, είναι αμφίβολο κατά πόσο ο ντε Γκορίνα έπαιξε ρόλο σε αυτή, αφού ο πραγματικός μάγος εντός του γηπέδου ήταν ο Λιονέλ Μέσι, που πέρασε… μόνος του την Αργεντινή στο Μουντιάλ πετυχαίνοντας τρία γκολ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags