Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέλος το Champions League στον ΠΑΟΚ (BINTEO)
| 2017-10-12 00:01:00

Τέλος το Champions League στον ΠΑΟΚ (BINTEO)

Sportdog Team
Τέλος το Champions League στον ΠΑΟΚ (BINTEO)

Την ήττα με 3-0 γνώρισε από την Σπάρτα Πράγας η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ στον επαναληπτικό αγώνα των δύο ομάδων για τη φάση των 32 του UEFA Women Champions League.

Το έργο του Δικεφάλου ήταν εξαιρετικά δύσκολο, μετά το σκορ του πρώτου αγώνα της Τούμπας (0-5) και έτσι οι παίκτριες του Αλέξη Τασούλη ταξίδεψαν στην Πράγα για να αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι και να κερδίσουν εμπειρίες από τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες στο 20' και στο 23' με τις Παντελιάδου και Ντιμιτρίγιεβιτς, όμως οι γηπεδούχες άνοιξαν το σκορ στο 27' με την Στάσκοβα, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Δικέφαλος είχε νέα ευκαιρία στο 43' με την Ντιμιτρίγιεβιτς όμως να μην την εκμεταλλεύεται.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Σπάρτα Πράγας να διατηρεί την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο και να φτάνει στο 2-0 στο 61' με την Μοτσόβα και στο 3-0 ξανά με την Στάσκοβα στο 88'.

Πλέον, οι νταμπλούχες Ελλάδας στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες διοργανώσεις με στόχο να κατακτήσουν για μια ακόμη χρονιά τους δύο τίτλους και να επιστρέψουν του χρόνου στην Ευρώπη με στόχο την υπέρβαση στο Champions League.

Για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν: Παπακωνσταντίνου, Παλαμά (Στράντζαλη 74'), Κακαμπούκη, Αδαμάκη (Μπράμε 57'), Βαρδαλή, Χατζηγιαννίδου, Μάρκου, Ντιμιτρίγιεβιτς, Παντελιάδου (Ε. Γιάννου 87'), Δ. Γιάννου, Γκάτσου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags