Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βόμβες» Τσόρι: «Γι’ αυτό δεν έπαιξα την τελευταία χρονιά»!
| 2017-10-12 11:37:00

«Βόμβες» Τσόρι: «Γι’ αυτό δεν έπαιξα την τελευταία χρονιά»!

Sportdog Team
«Βόμβες» Τσόρι: «Γι’ αυτό δεν έπαιξα την τελευταία χρονιά»!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Τσόρι για τους λόγους που δεν έπαιζε στον Ολυμπιακό την τελευταία χρονιά.

Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, έχοντας καταφέρει σπουδαία πράγματα και φυσικά έχοντας γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές των οπαδών.

Παρόλα αυτά, την τελευταία χρονιά του στην ομάδα δεν έπαιζε μέχρι να αναλάβει ο Τάκης Λεμονής και για αυτό είχε να κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη.

Ο Αργεντινός άσος μίλησε -μεταξύ άλλων- στο gazzetta.gr για το συγκεκριμένο ζήτημα και αποκάλυψε ότι ο λόγος που δεν αγωνιζόταν στους Πειραιώτες ήταν περισσότερο θέμα ενός ατζέντη, παρά των προπονητών.

«Έχω αναμνήσεις πολύ καλές. Ζεστές αναμνήσεις. Επίσης όμως πέρασα δύσκολες στιγμές σε κάθε αλλαγή προπονητή. Γιατί σε κάθε νέο προπονητή πρέπει να δείχνεις ότι πρέπει να παίζεις, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου άλλωστε. Νομίζω ότι τα δύο πρώτα χρόνια ήταν πολύ καλά. Στον τρίτο έπρεπε να ζήσω πολλούς τραυματισμούς, που πάντα συμβαίνουν σε έναν ποδοσφαιριστή. Και την τελευταία χρονιά προστέθηκαν πολλά πράγματα. Η ληστεία στο σπίτι μου, το γεγονός ότι έμενα εκτός, χωρίς να με καλούν, χωρίς κανέναν λόγο. Νομίζω ότι ο λόγος ήταν περισσότερο θέμα ενός ατζέντη παρά των ίδιων των προπονητών. Νομίζω ότι το πρόβλημα προερχόταν από έναν άνθρωπο και όχι από τους προπονητές.

Η σύμπτωση ήταν ότι οι προπονητές ήταν του ίδιου ατζέντη. Οπότε, ήταν μάλλον φυσιολογικό με την περίπτωσή μου να υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Με έκανε να σκέφτομαι πολλά πράγματα. Γιατί πραγματικά, κάθε μέρα δούλευα όπως όλοι, όπως όλοι οι συμπαίκτες μου, πολύ σκληρά. Ήταν περίπλοκη η τελευταία χρονιά. Αλλά ειλικρινά έχω κάθε είδους αναμνήσεις. Είναι πολύ δυνατός μέσα μου ο σεβασμός που μου έδειξαν οι οπαδοί του συλλόγου, η Θύρα 7. Πραγματικά είμαι πολύ ευγνώμων απέναντί τους», είπε μεταξύ άλλων ο Τσόρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags