Facebook Pixel Sportdog.gr | Με αυτή τη δήλωση ο Σαββίδης πώρωσε τους ΠΑΟΚτσήδες!
| 2017-10-12 14:28:00

Με αυτή τη δήλωση ο Σαββίδης πώρωσε τους ΠΑΟΚτσήδες!

Sportdog Team
Με αυτή τη δήλωση ο Σαββίδης πώρωσε τους ΠΑΟΚτσήδες!

Ο Ιβάν Σαββίδης εξήγησε το όνειρό του για τον ΠΑΟΚ και πώρωσε τον κόσμο της ομάδας.

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στο πλαίσιο της πρώτης Business Conference που οργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τίτλο «Return on Investment in Football» και τόνισε ότι στόχος του ΠΑΟΚ είναι να παίξει ρόλο στην εξέλιξη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και παγκοσμίως.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

«Η τύχη με έφερε στον ΠΑΟΚ, όταν ο σύλλογος ήταν στον γκρεμό. Τώρα πλέον δεν έχει χρέος και πρόσφατα έχει παρθεί απόφαση για να χτιστεί ένα καινούριο γήπεδο, αλλά δεν θα σταματήσουμε σε αυτό. 

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και όχι μόνο από αγωνιστική πλευρά, αλλά από την πλευρά του μάνατζμεντ, οργάνωσης, υποδομής, εξέλιξης της ακαδημίας και εξέλιξη των σχέσεων με τους φιλάθλους. 

Ο δικός μου στόχος είναι να κάνω τον σύλλογο ανεξάρτητο από πλευρά του μάνατζμεντ και θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο αργά ή γρήγορα. 

Νομίζω ότι οι σημερινές απόψεις και ιδέες θα κάνουν την διαδικασία οργάνωσης στον σύλλογο πιο γρήγορη. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην υλοποίηση των αρχών του ποδοσφαίρου που θα επηρεάσουν την εξέλιξη του αθλήματος στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως». 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags