Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποστάρισμα Γ. Σαββίδη για Μπεργκ! (ΦΩΤΟ)
| 2017-10-12 18:15:00

Ποστάρισμα Γ. Σαββίδη για Μπεργκ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ποστάρισμα Γ. Σαββίδη για Μπεργκ! (ΦΩΤΟ)

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, πήρε θέση για το θέμα του Σουηδού επιθετικού μέσω Instagram!

Σενάρια που κυκλοφόρησαν σήμερα θέλουν τον ΠΑΟΚ να κινείται για το... μπαμ με την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ, ωστόσο ο Γιώργος Σαββίδης δεν επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες.

Με ανάρτησή του στο Instagram ο γιος του πρόεδρου του Δικεφάλου, Ιβάν, δημοσίευσε το επίμαχο πρωτοσέλιδο εφημερίδας και τόνισε ότι ναι μεν ο Μπεργκ είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά ο ΠΑΟΚ διεθέτει τον καλύτερο επιθετικό στην Ελλάδα, αναφερόμενο στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

«Κάποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι έχουμε τον καλύτερο επιθετικό στην Super League... Γνωρίζω ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν... κλίμα στην ομάδα μας.

Υ.Γ. Σίγουρα ο Μπεργκ είναι top παίκτης, αλλά ο επιθετικός μας πήγε την Σερβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ήταν το σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη.

Δείτε την ανάρτηση:

 


Παράλληλα, έστειλε για ακόμη μια φορά μήνυμα συσπείρωσης, με νέα ανάρτηση που ανέφερε τα εξής: «Μαζί είμαστε δυνατοί, μόνο οι οπαδοί μας λείπουν (το πιο δυνατό κομμάτι της οικογένειας)», συνοδεύοντας το σχόλιο με την παρακάτω φωτογραφία:

 

 

together we are strong , only fans are missing ( the strongest part of our family ) #family #PAOK #miapoli #miaomada #aspromavriineoloi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @georgiss.s στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags