Facebook Pixel «Παλεύουν» για Λεμάρ Άρσεναλ και Λίβερπουλ!
| 2017-10-13 11:50:00

Γι’ αυτόν θα «παλέψουν» Λίβερπουλ και Άρσεναλ!

Sportdog Team
Γι’ αυτόν θα «παλέψουν» Λίβερπουλ και Άρσεναλ!

Τόσο ο Γιούργκεν Κλοπ όσο και ο Αρσέν Βενγκέρ τον θέλουν σαν «τρελοί» και τώρα εκείνος πρέπει να διαλέξει.

Ο Τόμας Λεμάρ ήταν ένα από τα πιο «καυτά» μεταγραφικά ονόματα της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Για τον άσο της Μονακό ενδιαφέρθηκαν πολλοί σύλλογοι, μεταξύ των οποίων Λίβερπουλ και Άρσεναλ.

Οι δύο αγγλικές ομάδες έδειξαν με τις συνεχείς πιέσεις τους προς τους πρωταθλητές Γαλλίας ότι επιθυμούν να τον εντάξουν όσο τίποτε άλλο στο ρόστερ τους.

Μάλιστα οι προσφορές τους για τον παίκτη το καλοκαίρι είχαν φτάσει μέχρι και τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, αποφασίστηκε ο 21χρονος άσος να παραμείνει για μία ακόμη σεζόν στη Μονακό.

Όμως, μετά το πέρας αυτής της αγωνιστικής περιόδου και συγκεκριμένα μετά το τέλος του Μουντιάλ, ο Λεμάρ θα αποχωρήσει από τους Μονεγάσκους. Κάτι τέτοιο είχαν τονίσει και από την πλευρά της ομάδας του λέγοντας ότι είναι σωστό να αφήνουμε τους παίκτες να φεύγουν.

Έτσι, η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ αναμένεται να επανέλθουν και το επόμενο καλοκαίρι για το αστέρι της Μονακό και θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να υπογράψει στην ομάδα τους.

Η χρηματιστηριακή του αξία έχει εκτοξευθεί μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα των Μονεγάσκων. Όταν τον απέκτησε η ομάδα του Ζαρντίμ, πλήρωσε 5 εκατομμύρια ευρώ στην Καέν, ενώ τώρα τον κοστολογεί κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags