Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια ομάδα της Σούπερ Λιγκ έχει 5 ευρώ εισιτήριο!
| 2017-10-13 13:29:00

Ποια ομάδα της Σούπερ Λιγκ έχει 5 ευρώ εισιτήριο!

Sportdog Team
Ποια ομάδα της Σούπερ Λιγκ έχει 5 ευρώ εισιτήριο!

Αυτή είναι η οικονομικότερη τιμή για το σαββατιάτικο ματς!

Οι άνθρωποι του Ατρόμητου αποφάσισαν να έχουν πολύ χαμηλή τιμή στο αυριανό ενός έδρας παιχνίδι (18.15) εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να προσελκύσουν κόσμο στο γήπεδο!

Δείτε και τη σχετική ανακοίνωσή τους για τα εισιτήρια...

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι σήμερα (Παρασκευή 13/10) ξεκινά η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 στο εκδοτήριο της Θύρας 2. Κατά τη διάρκεια της πώλησης των εισιτηρίων για σήμερα, θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης και έκδοσης του δωρεάν μαθητικού διαρκείας για την περίοδο 2017-18.

Η διάθεση των εισιτηρίων για αύριο (Σάββατο 14/10), ανήμερα του αγώνα θα διεξαχθεί από τις 11.00 μέχρι την έναρξη (18.15) στο εκδοτήριο της Θύρας 2 και από τις 16.15 μέχρι την έναρξη στα εκδοτήρια των Θυρών 4 και 7. Για τους φιλοξενούμενους το εκδοτήριο της Θύρας 1 θα λειτουργήσει από τις 16.15 μέχρι την έναρξη.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται. Η αγορά εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά στο ακόλουθο link: http://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/ στις θύρες 2, 4 και 7 μέχρι και τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags