Facebook Pixel Γι’ αυτό ξέσπασε ο Ουζουνίδης - Τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό
| 2017-10-13 22:48:00

Γι’ αυτό ξέσπασε ο Ουζουνίδης - Τι συμβαίνει με τον Μαρίνο, για ποιους «τρελαίνεται»

Sportdog Team
Γι’ αυτό ξέσπασε ο Ουζουνίδης - Τι συμβαίνει με τον Μαρίνο, για ποιους «τρελαίνεται»

Η σημασία των όσων είπε σήμερα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Ως γνωστόν, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, αφού μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου ο σύλλογος κινδυνεύει να «σκάσει» οικονομικά εάν δεν βρεθεί χρηματοδότηση. Κάτω υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι εύκολο για κανένα μέλος της ομάδας να συγκεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι, όταν όλα τα υπόλοιπα δείχνουν να καταρρέουν.

Ουσιαστικά, αυτός που μοιάζει να παλεύει μόνος του για να κρατήσει τον σύλλογο ενωμένο είναι ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος έχει απηυδήσει από την κατάσταση και εκφράζει τα παράπονά του κάθε φορά του δίνεται η ευκαιρία.

Αυτό ακριβώς έκανε και στην πρόσφατη συνέντευξή του στη Nova, όπου έκανε λόγ για το οριακό σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα, με τη λύση να μη διαφαίνεται από πουθενά. Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός δεν αναφέρθηκε στον εαυτό του, αλλά κυρίως στους παίκτες και τους στενούς συνεργάτες του, που καλούνται να κάνουν ακόμα περισσότεροι υπομονή και να μην εγκαταλείψουν τον σύλλογο ελπίζοντας σε ένα… θαύμα.

Άλλωστε, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, οι άνθρωποι του τεχνικού τιμ είναι απλήρωτοι μέχρι και έξι μήνες. Φυσικά, το ίδιο συμβαίνει και με τον Ουζουνίδη, όμως αυτός δείχνει να αντέχει ακόμα. Η αγωνία του, προς το παρόν, έγκειται κυρίως στους συνεργάτες του -άμεσους και έμμεσους- οι οποίοι υποφέρουν από την παρούσα κατάσταση.

Τα λόγια του 48χρονου προπονητή αποτελούν ακόμα μια απόδειξη ότι η κρίση στον Παναθηναϊκό είναι πολύ βαθιά, τα πράγματα παραμένουν σε οριακό σημείο, με αποτέλεσμα ακόμα και τα χρήματα από την πώληση του Βλαχοδήμου να μην μπορούν να δώσουν λύση.

Σαφώς και το ποσό που θα μπει στα ταμεία του Τριφυλλιού θα αποτελέσει μια πρόσκαιρη «ανάσα» για τον σύλλογο, αλλά δεν είναι ικανό από μόνο να διορθώσει τα πάντα, αφού οι άμεσες ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags