Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Μάνταλος; Αυτό είναι το «διαμάντι» που θα φέρει εκατομμύρια στα ταμεία της ΑΕΚ!
| 2017-10-14 11:10:00

Ποιος Μάνταλος; Αυτό είναι το «διαμάντι» που θα φέρει εκατομμύρια στα ταμεία της ΑΕΚ!

Sportdog Team
Ποιος Μάνταλος; Αυτό είναι το «διαμάντι» που θα φέρει εκατομμύρια στα ταμεία της ΑΕΚ!

Η Ένωση «χρυσώνει» τον αρχηγό της με νέο συμβόλαιο και υψηλή ρήτρα, αλλά απ' αλλού αναμένεται να πάρει τα λεφτά.

Όπως είναι γνωστό, στην ΑΕΚ θέλουν να δρομολογήσουν τις ανανεώσεις συμβολαίων κομβικών παικτών, μία διαδικασία που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Σειρά αναμένεται να πάρει ο αρχηγός της Ένωσης, Πέτρος Μάνταλος. Μπορεί ο άσος των «κιτρινόμαυρων» να είναι ήδη «δεμένος» με πολυετές συμβόλαιο, ωστόσο, υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές να ανανεωθεί η συνεργασία τους, καθώς κάτι τέτοιο θα είχε αμοιβαίο συμφέρον.

Με το υπάρχον συμβόλαιο ο διεθνής άσος έχει ρήτρα αποδέσμευσης 5 εκατομμύρια ευρώ και όλα αυτά τα χρόνια που φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ, δε φάνηκε να έχει προκύψει κάποιο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.

Ο στόχος της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ τη δεδομένη στιγμή, είναι να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και δεν σκέφτεται την πιθανότητα πώλησής του. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εκτιμούν τα όσα έχει ήδη προσφέρει στο σύλλογο και γι' αυτό το λόγο θέλουν να τον ανταμείψουν με νέο συμβόλαιο. Ο ίδιος είναι προσηλωμένος στην ΑΕΚ και η ιδέα να φύγει από το σύλλογο δεν φαίνεται ότι βρίσκεται στα πλάνα του.

Μάλιστα, θα του προσφερθεί μία συνεργασία, η οποία θα έχει αυξημένες οικονομικές αποδοχές. Με αυτόν τον τρόπο η Ένωση θέλει να κρατήσει τη «σημαία στον ιστό της» και να πετύχει μία πολύ σημαντική και συμφέρουσα συμφωνία και για τις δύο πλευρές.

Εξάλλου, όπως προαναφέραμε, ενδιαφέρον από το εξωτερικό δεν έχει προκύψει (αποδείχθηκε ότι ποτέ δεν υπήρξε επίσημη πρόταση από την Τραμπζονσπόρ), οπότε στην ΑΕΚ θέλουν να κρατήσουν για... πάντα τον αρχηγό στην ομάδα, ικανοποιώντας ταυτόχρονα και τον κόσμο.

Παράλληλα, στις τάξεις της Ένωσης θέλουν να δρομολογήσουν και το θέμα του Κώστα Γαλανόπουλου. Οι «κιτρινόμαυροι» τον πιστεύουν πολύ και θεωρούν ότι είναι ένας παίκτης που μελλοντικά θα μπορούσε να αποφέρει πολλά χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Είναι πολύ εξελίξιμος και σε μερικά χρόνια, εάν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, θα αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την ΑΕΚ.

Γι' αυτό το λόγο επιθυμούν να βάλουν μπροστά τη διαδικασία της ανανέωσης του συμβολαίου του αλλά και της τοποθέτησης υψηλής ρήτρας στο νέο deal, κάτι που δεν υπάρχει στην υπάρχουσα συμφωνία.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μιλούν συνέχεια με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό άσο και πιστεύουν ότι έχουν στα χέρια τους ένα «διαμάντι». Έτσι, επιθυμούν να κλείσουν αυτό το θέμα για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και ευελπιστούν πως ο παίκτης θα συνεχίσει να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags