Facebook Pixel Sportdog.gr | «Στο γήπεδο ποτέ! Μόνο στα χαρτιά»
| 2017-10-14 15:43:00

«Στο γήπεδο ποτέ! Μόνο στα χαρτιά»

Sportdog Team
«Στο γήπεδο ποτέ! Μόνο στα χαρτιά»

Τα νέα λάβαρα της ομάδας παρουσίασε ο Γ.Σ. Ηρακλής τονίζοντας ότι η ομάδα έχει πέσει μόνο στα χαρτιά ποτέ εντός γηπέδων.

Στα νέα λάβαρα αναγράφονται τρεις ημερομηνίες, 1980,2011,2017, που είναι οι αγωνιστικοί περίοδοι που υποβιβάστηκε η ομάδα ενώ υπάρχουν και τρία αστέρια για να θυμίζουν όσους πολέμησαν την ομάδα και εκείνους που σιώπησαν, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση:

«Τα δύσκολα, είναι η ιστορία μας. Οι πόλεμοι εναντίον μας, τα παράσημά. 1980, 2011, 2017. Τρεις χρονολογίες να θυμίζουν στον αντίπαλο, όποιος κι αν είναι αυτός, ότι "στο γήπεδο ποτέ! Μόνο στα χαρτιά". Τρία και τα αστέρια στα νέα μας λάβαρά.

1980, 2011, 2017. Να θυμίζουν σε εμάς πως όσο κι αν το σύστημα προσπάθησε, είμαστε ακόμη εδώ. Ζούμε, αναπνέουμε, υπάρχουμε για τον Ημίθεο.

Και θα 'μαστε στο πλάι του μέχρι να φύγουμε απ' αυτόν τον κόσμο. Τρία τα αστέρια στα λαβαρά μας και για τους "άλλους". Για αυτούς που μας πολέμησαν, για αυτούς που σιώπησαν. Τρία τα αστέρια να τους θυμίζουν πως η ντροπή και η σιωπή είναι συνενοχή. Έτσι δημιουργούνται οι σημαίες μας...

1000 ΧΡΟΝΙΑ Ηρακλής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags