16/01/11 - 22:13

"Ντου" από Καπετάνιο για το "δεν ήταν πέναλτι"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το "ντου" του Γιώργου Βαρδινογιάννη στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ προκάλεσε ο σχολιασμός του πέναλτι από το συνδρομητικό κανάλι! Δείτε σε βίντεο, εκτός το πέναλτι, και τον Γ.Β. στα μπουθ!

37.010views 0shares

"Πού το είδες ότι δεν ήταν πέναλτι;", ρώτησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, o οποίος συνοδευόταν από 2-3 ανθρώπους.

"Μα πρόεδρε, το ριπλέι...", πρόλαβε να πει ο σχολιαστής του αγώνα, Άγγελος Στυλιάδης, πριν ο "Καπετάνιος" ...ξεκαθαρίσει για τη φάση με πρωταγωνιστές τον Νίνη (που έπεσε) και τον Θεοδωρέλλη (που τιμωρήθηκε με τον καταλογισμό του πέναλτι από τον Μήτσιο): "Δεν το βλέπεις ότι του παίρνει τα πόδια;". Μάλιστα, κάποιοι λένε πως ο Καπετάνιος άπλωσε και χέρι στον δημοσιογράφο, ωστόσο η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε!

Ο σχολιαστής της συνδρομητικής στην περιγραφή του είπε πως "δεν φαίνεται να τον βρίσκει ο αμυντικός της Καβάλας, φαίνεται να μην υπάρχει κάτι αντικανονικό", με αποτέλεσμα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης να πάρει ...φωτιά, θυμίζοντας σε όλους τους περίφημο "Ρίνγκο" της 10ετίας του ΄80 και του ΄90, όταν ήταν πρόεδρος στο τριφύλλι.

Λέτε να προετοιμάζει επική επιστροφή; Πάντως, οι λιγοστοί οπαδοί που βρέθηκαν στα επίσημα του ΟΑΚΑ, τον χειροκρότησαν για την ενέργειά του!

Επί της ουσίας, το "ντου" προκάλεσε την 5λεπτη διακοπή του σχολιασμού της μετάδοσης, την οποία ο σχολιαστής απέδωσε σε "τεχνικό πρόβλημα" κατά την επιστροφή του!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον Γιώργο Βαρδινογιάννη στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ