Facebook Pixel "Ντου" από Καπετάνιο για το "δεν ήταν πέναλτι"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-01-16 22:13:00

"Ντου" από Καπετάνιο για το "δεν ήταν πέναλτι"! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Ντου" από Καπετάνιο για το "δεν ήταν πέναλτι"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το "ντου" του Γιώργου Βαρδινογιάννη στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ προκάλεσε ο σχολιασμός του πέναλτι από το συνδρομητικό κανάλι! Δείτε σε βίντεο, εκτός το πέναλτι, και τον Γ.Β. στα μπουθ!

"Πού το είδες ότι δεν ήταν πέναλτι;", ρώτησε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, o οποίος συνοδευόταν από 2-3 ανθρώπους.

"Μα πρόεδρε, το ριπλέι...", πρόλαβε να πει ο σχολιαστής του αγώνα, Άγγελος Στυλιάδης, πριν ο "Καπετάνιος" ...ξεκαθαρίσει για τη φάση με πρωταγωνιστές τον Νίνη (που έπεσε) και τον Θεοδωρέλλη (που τιμωρήθηκε με τον καταλογισμό του πέναλτι από τον Μήτσιο): "Δεν το βλέπεις ότι του παίρνει τα πόδια;". Μάλιστα, κάποιοι λένε πως ο Καπετάνιος άπλωσε και χέρι στον δημοσιογράφο, ωστόσο η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε!

Ο σχολιαστής της συνδρομητικής στην περιγραφή του είπε πως "δεν φαίνεται να τον βρίσκει ο αμυντικός της Καβάλας, φαίνεται να μην υπάρχει κάτι αντικανονικό", με αποτέλεσμα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης να πάρει ...φωτιά, θυμίζοντας σε όλους τους περίφημο "Ρίνγκο" της 10ετίας του ΄80 και του ΄90, όταν ήταν πρόεδρος στο τριφύλλι.

Λέτε να προετοιμάζει επική επιστροφή; Πάντως, οι λιγοστοί οπαδοί που βρέθηκαν στα επίσημα του ΟΑΚΑ, τον χειροκρότησαν για την ενέργειά του!

Επί της ουσίας, το "ντου" προκάλεσε την 5λεπτη διακοπή του σχολιασμού της μετάδοσης, την οποία ο σχολιαστής απέδωσε σε "τεχνικό πρόβλημα" κατά την επιστροφή του!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον Γιώργο Βαρδινογιάννη στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags