Facebook Pixel Sportdog.gr | Τι «παίζει» με Σάντος - Σαββίδη και ποια επιστροφή-έκπληξη «ψήνεται»;
| 2017-10-15 12:00:00

Τι «παίζει» με Σάντος - Σαββίδη και ποια επιστροφή-έκπληξη «ψήνεται»;

Sportdog Team
Τι «παίζει» με Σάντος - Σαββίδη και ποια επιστροφή-έκπληξη «ψήνεται»;

Πληροφορίες και φήμες για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, αν ο Λουτσέσκου δεν καταφέρει να... γυρίσει το χαρτί.

Τι κι αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλαβε τον ΠΑΟΚ στα τέλη Αυγούστου; Υπό την ηγεσία του η ομάδα δεν πείθει με την απόδοση και τα αποτελέσματά της, με αποτέλεσμα ο Ρουμάνος να παίζει το μέλλον του στο «τιμόνι» του Δικεφάλου μέσα στον Οκτώβρη.

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, η κουβέντα για το θέμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ έχει ανοίξει από νωρίς μέσα στη σεζόν και ήδη κυκλοφορούν οι πιθανοί αντικαταστάτες του Λουτσέσκου.

Το σενάριο για Σάντος

Ήδη έχει ακουστεί η περίπτωση του Φερνάντο Σάντος για το καλοκαίρι, μόνο που το σενάριο αυτό δεν δείχνει να έχει βάση στην πραγματικότητα για μια σειρά από λόγους.

Κατ’ αρχήν, να σημειωθεί ότι ο Σάντος είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ προ τριετίας, αλλά τελικά προσλήφθηκε ο Αγγελος Αναστασιάδης

Επίσης, μην ξεχνάμε ότι ο 63χρονος προπονητής θα οδηγήσει την εθνική ομάδα της χώρας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, το οποίο αρχίζει στις 14 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 15 Ιουλίου. Με δεδομένο ότι η Πορτογαλία πάει στο Μουντιάλ με υψηλές φιλοδοξίες, φαντάζει δύσκολο να μην φτάσει έστω στη φάση των νοκ-άουτ, κάτι που σημαίνει ότι ο Σάντος δεν θα έχει ξεμπερδέψει από την εθνική πριν τα μέσα Ιουλίου.

Μέχρι τότε, όμως, θα έχει πολύ σημαντικό έδαφος στο μεταγραφικό κομμάτι και στην προετοιμασία, εκτός κι αν ο Σάντος ασχολείται με τον προγραμματισμό του ΠΑΟΚ από… τη Ρωσία κι ενώ προπονεί τους Πορτογάλους! Καταλαβαίνετε ότι αυτό το σενάριο φαντάζει απίθανο...

Η επιστροφή-έκπληξη

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο Λουτσέσκου τα παίζει… όλα για όλα για την παραμονή του στον πάγκο αυτόν τον μήνα, συνεπώς οι εξελίξεις τρέχουν από τώρα και δεν θα περιμένουν το καλοκαίρι. Σε περίπτωση που ο Ρουμάνος δεν πείσει τη διοίκηση ότι αξίζει να κρατήσει τη θέση του, δεν αποκλείεται, όπως σας έχουμε ξαναγράψει να γίνει η μεγάλη έκπληξη με την επιστροφή του Βλάνταν Ίβιτς!

Ο Σέρβος αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι, αφού ένιωσε ότι δεν απολαμβάνει τον απαραίτητο σεβασμό από τον Ιβάν Σαββίδη. Θεωρούσε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε μειωτική έως και απαξιωτική συμπεριφορά απέναντί του σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις και συσκέψεις την περίοδο που καθόταν στον πάγκο της ομάδας κι έτσι αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο.

Εάν όμως οι Θεσσαλονικείς βρεθούν σε αναζήτηση προπονητή και με δεδομένο ότι ο Ίβιτς δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, δεν είναι καθόλου απίθανο να έχουμε την μεγάλη επιστροφή του Σέρβου στον ΠΑΟΚ, η οποία θα αποτελέσει τη μεγάλη δικαίωση για τον 40χρονο τεχνικό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags