Facebook Pixel Τεράστια νίκη του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο, 1-0 τον Παναιτωλικό!
| 2017-10-15 20:11:00

Η… κλοπή του αιώνα από τον Λεβαδειακό, «άλωσε» το Αγρίνιο!

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Η… κλοπή του αιώνα από τον Λεβαδειακό, «άλωσε» το Αγρίνιο!

Τρελαίνουν κόσμο οι Βοιωτοί! Άντεξαν στον βομβαρδισμό του Παναιτωλικού και με ένα γκολ του Νιάσε πήραν «διπλό» (1-0) που τους ανέβασε στη 2η θέση!

Συνεχίζεται η τρελή πορεία του Λεβαδειακού στο πρωτάθλημα! Η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό όχι μόνο παρέμεινε αήττητη μετά από 7 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, αλλά «έκλεψε» και τη νίκη στην έδρα του Παναιτωλικού και ανέβηκε στη 2η θέση, ούσα ισόβαθμη με ΑΕΚ και Ατρόμητο!

Το ματς

O Παναιτωλικός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος της αναμέτρησης στο πρώτο ημίχρονο, με τον Λεβαδειακό να είναι οχυρωμένος στα μετόπισθεν και να αμύνεται, ψάχνοντας την… στιγμή του σε κάποια αντεπίθεση, η οποία όμως δεν ερχόταν. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος με 8 τελικές, αλλά χωρίς γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν ούτε ένα σουτ.

Παρ’ όλα αυτά, ο Λεβαδειακός δεν χρειάστηκε παρά μόνο μια τελική για να ανοίξει το σκορ, κάτι που κατάφερε στο 47’ με κεφαλιά του Νιάσε έπειτα από εκτέλεση κόρνερ! Ο Παναιτωλικός συνέχισε να πιέζει και να χάνει μεγάλες ευκαιρίες, μάλιστα είχε και δοκάρι με τον Μάζουρεκ, όμως ο Λεβαδειακός άντεξε και πήρε μια τεράστια νίκη!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ: Ο Παναιτωλικός… κατάφερε να χάσει ένα παιχνίδι, στο οποίο είχε την απόλυτη κυριαρχία και έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες. Οι παίκτες του έκαναν… άπειρες τελικές υπό καλές προϋποθέσεις, αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να σκοράρουν, προκαλώντας απελπισία στον Μάκη Χάβο!

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Παναιτωλικό ο Μάκης Χάβος. Τερματοφύλακας ήταν ο Κυριακίδης, με δίδυμο στόπερ τους Μόρα και Μιχάι, δεξί μπακ τον Μαρινάκη και αριστερό τον Ρότσα. Στον άξονα έπαιξαν ο Πάουλο με τον Μπεχαράνο, έχοντας μπροστά τους τον Μάζουρεκ, δεξιά τον Κλέσιο και αριστερά τον Ρόσα. Στην κορυφή της επίθεσης κινήθηκε ο Ντίας.

Ο Ζοζέ Ανιγκό εφάρμοσε 3-4-3 για τον Λεβαδειακό.  Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Επασί, με την τριάδα της άμυνας να αποτελείται από τους Τριποτσέρη, Μεντί και Λεονάρντο. Όλη τη δεξιά πλευρά κάλυψε ο Τσαμπούρης και την αριστερή ο Ζαραδούκας, ενώ οι Νιάσε και Μητρόπουλος ήταν το δίδυμο στο κέντρο. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Μπραντάο, έχοντας δεξιά του τον Σίλβα και αριστερά τον Γιουσούφ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μόρας, Μιχάι, Ρότσα, Μπεχαράνο, Πάουλο (57’ Λόπες), Μάζουρεκ, Κλέσιο (65’ Μοράρ), Ρόσα (46’ Μαρκόφσκι), Ντίας

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Μεντί, Λεονάρντο, Ζαραδούκας, Νιάσε, Μητρόπουλος (90’ Καλτσάς), Σίλβα (69’ Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Μπραντάο
 

Η ΦΑΣΗ: Δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς μια από τις δεκάδες ευκαιρίες του Παναιτωλικού. Ίσως οι κορυφαίες ήταν το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Μάζουρεκ στο 69’ ή το ανεπανάληπτο χαμένο τετ α τετ του Μαρκόφσκι στο 85’!

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Ο Γιώργος Μπλάνας είχε μια καλή διαιτησία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Λεβαδειακός πήγε στο Αγρίνιο για να «κλέψει» το παιχνίδι και τα κατάφερε. Έστω και με μπόλικη δόση τύχης οι Βοιωτοί παρέμειναν αήττητοι και είναι στη 2η θέση της Super League.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ... Ο Λεβαδειακός δεν σταμάτησε την εντυπωσιακή του πορεία ούτε στο Αγρίνιο. Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός θα κάνει καιρό να καταλάβει το πώς έχασε αυτό το ματς. Παρ’ όλα αυτά, έδειξε και πάλι ότι είναι εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα ειδικά στον επιθετικό τομέα και στη δημιουργία ευκαιριών και με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί να πετύχει πολλά!

ΠΑΤΑ ΤΟ

Δείτε το γκολ του Νιάσε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags