Facebook Pixel Απόλλωνας - Κέρκυρα 0-0
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-15 20:08:00

Δεν κουνήθηκε φύλλο και τώρα τρέχουν και οι δύο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν κουνήθηκε φύλλο και τώρα τρέχουν και οι δύο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύσκολα τα πράγματα και για τον Απόλλωνα και την Κέρκυρα που «κόλλησαν» στο μηδέν και τώρα «καίγονται». Με 10 από το 62' η Κέρκυρα, δοκάρι για τους γηπεδούχους.

Απόλλωνας και Κέρκυρα έμειναν στον μηδέν (0-0) για την 7η αγωνιστική της Super League και μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας στη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Στους 3 βαθμούς η «ελαφρά ταξιαρχία» χωρίς νίκη, στους 6 βαθμούς οι Φαίακες (μόνο μία νίκη). Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι ήθελαν μόνο το τρίποντο για να πάρουν μια βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Στο πρώτο μέρος υπάρξαν δύο πολύ μεγάλες φάσεις, μία για την κάθε ομάδα. Για τον Απόλλωνα, ο Μάατσι έκανε εξαιρετική σέντρα ο Καστιγιέχος πήρε την κεφαλιά αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Για την Κέρκυρα, η απάντηση ήρθε στο 43' με τον Νούνες να κάνει τη σέντρα και τον Κόντο να πιάνει μία εξαιρετική κεφαλιά ωστόσο ο Τσόβιτς πραγματοποίησε μία σπουδαία απόκρουση και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. 

Στο 62' αποβλήθηκε ο Ντουαλά με δεύτερη κίτρινη κάρτα, o άσος της Κέρκυρας από το πρώτο ημίχρονο έπαιζε πολύ δυνατά και τελικά δεν την γλίτσωσε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Απόλλωνας να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στο 82' η ελαφρά ταξιαρχία είχε μία τεράστια φάση να πάρει το παιχνίδι με τον Μάατσι που βρέθηκε τετ α τετ με τον Γιαννακόπουλο μετά από μπαλιά του Αλμπάνη, ωστόσο, ο τερματοφύλακας των Φαιάκων νίκησε τον άσο του Απόλλωνα.

Στις καθυστερήσεις λίγο έλλειψε η Κέρκυρα να σκοράρει αλλά ο Τσόβιτς ήταν και πάλι εκεί αποκρούοντας το σουτ του Αρτυματά.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ξεχώρισε ο Τσόβιτς που πραγματοποίησε μία όμορφη επέμβαση σε κεφαλιά του Κόντου στο πρώτο ημίχρονο κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του αλλά και στις καθυστερήσεις σε σουτ του Αρτυματά.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Για τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Ζόραν Βούλιτς παρέταξε την ομάδα του με τον Τσόβιτς κάτω από τα δοκάρια, δεξιά τον Nτάσιο, αριστερά τον Κούρο και το κεντρικό αμυντικό δίδιμο τον Κύργια με τον Μπιτζιμίν. Στη μεσαία γραμμή ήταν ο Παπάζογλου και λίγο πιο μπροστά ο Μάατσεν, ο Κονέ, ο Μενδρινός και ο Μάτσι, ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Καστιγιέχος. Σχηματισμός 4-1-4-1 για τους γηπεδούχους. Στο ματς έπαιξαν και ο Σιατραβάνης, Χουάρεζ και Αλμπάνης.

Η Κέρκυρα του Αλέκου Βοσνιάδη παρατάχθηκε με τον Γιαννακόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Γκόμες στο δεξί άκρο της άμυνας τον Ντιόγκο στο αριστερό και στο κέντρο της άμυνας χρησιμοποιήθηκαν ο Ιωάννου με τον Γρομητσάρη. Δύο αμυντικά χαφ για τους φιλοξενούμενους, ο Αρτυματάς και ο Σιόντης. Πιο μπροστά έπαιξαν ο Κόντος με τον Νούνες και τον Ντουάλα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Παμλίδης σε ένα 4-2-3-1. Στο δέυτερο μέρος πέρασαν στο ματς και οι Επστάιν και Μπάουμαν και Κρητικός.

Η ΦΑΣΗ: Στο 27' ο Μάατσι έκανε σέντρα ακριβείας, η μπάλα έφτασε στον Καστιγέχος αλλά εκείνος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννακόπουλου και έπειτα κατέληξε άουτ.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Μικρολαθάκια για τον Καλογερόπουλο, κυρίως στον πειθαρχικό τομέα. Σωστά πάντως απέβαλε τον Ντουαλά με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 62'.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν, οι φάσεις ήταν λιγοστές και το θέαμα πολύ κακό. Τελικά κανείς δεν έμεινε ευχαριστημένος και ειδικά ο Απόλλωνας που παραμένει τελευταίος στη βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι έχασαν σημαντική ευκαιριά να πάρουν ένα τρίποντο, απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιζε και αρκετή ώρα με 10 παίκτες και να ανασάνουν βαθμολογικά.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Με αυτή την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν τίποτα παραπάνω από αυτό το ματς. Τόσο ο Αλέκος Βοσνιάδης όσο και ο Ζόραν Βούλιτς θα πρέπει να αλλάξουν κατά πολύ τον τρόπου που αγωνίζεται η ομάδα τους, εάν θέλουν να παρμείνουν στην κατηγορία.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε την αποβολή του Ντουαλά ΕΔΩ

Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος
Βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος, Μιχαήλ Καρσιώτης
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Νεοφυτιάδης

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:
Απόλλων Σμύρνης (Ζόραν Βούλιτς):Τσόβιτς, Ντάσιος (81' Χουάρεζ), Κούρος, Μπίτζιμιν, Κύργιας, Παπάζογλου, Κονέ, Μενδρινός (81' Αλμπάνης), Μάατσεν (74' Σιατραβάνης), Μάατσι, Καστιγιέχος

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Ντιόγκο, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σιόντης, Γκομές, Αρτυματάς, Κόντος (66' Επστάιν), Νούνες (84' Μπάουμαν), Ντουαλά, Παμλίδης (88' Κρητικός)

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags