Facebook Pixel Sportdog.gr | Κατάφερε να... μη νικήσει η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
| 2017-10-15 22:50:00

Κατάφερε να... μη νικήσει η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Κατάφερε να... μη νικήσει η ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Μια ματιά στα στατιστικά του αγώνα με την Ξάνθη αποδεικνύει πλήρως το μέγεθος της... αυτοκτονίας της Ένωσης!

Η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με την Ξάνθη. Σαφώς και τα Πηγάδια αποτελούν μια δύσκολη έδρα, από την οποία δύσκολα περνάει κανείς, αλλά με όσα έγιναν απόψε η Ένωσηθα κάνει… καιρό να καταλάβει πως είναι δυνατόν να μη νίκησε.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έμεινε πίσω στο σκορ με φοβερό φάουλ του Μπρίτο στο 40’, αφού πρώτα είχε απωλέσει πολλές ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη έμεινε με 10 παίκτες στο 55’ λόγω αποβολής του Φλίσκα και με 9 στο 72’, όταν είδε την κόκκινη κάρτα και ο Σβάρνας.

Εντούτοις, η ΑΕΚ βρήκε μόνο το γκολ της ισοφάρισης με τον Βράνιες στο 88’ και το παιχνίδι έμεινε στο 1-1.

Συνολικά, η Ένωση κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο (φυσικά έπαιξαν ρόλο και οι αποβολές), όμως αδυνατούσε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ είχε 18 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων μόνο οι έξι κατέληξαν στον στόχο και μια από αυτές στα δίχτυα.

Ο γκολκίπερ της Ξάνθης, Ζίβκοβιτς, υποχρεώθηκε σε πέντε αποκρούσεις, ενώ ο Ανέστης χρειάστηκε να κάνει μόνο μια. Η ΑΕΚ έκλεισε την ακριτική ομάδα στα καρέ της έχοντας υπέρ της την κατοχή (65%-35%) και κέρδισε οκτώ κόρνερ, αντί μόνο ενός των αντιπάλων.

Παρ’ όλα αυτά, η τρομερή αναποτελεσματικότητα των παικτών της Ένωσης ήταν ο καθοριστικός τομέας, για να «γραφτεί» το τελικό 1-1!
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags