Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελαμένος» ο Φουστέρ, θέλει να έρθει στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα!
| 2017-10-16 10:26:00

«Τρελαμένος» ο Φουστέρ, θέλει να έρθει στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
«Τρελαμένος» ο Φουστέρ, θέλει να έρθει στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα!

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού όχι μόνο δεν αποκλείεται να είναι παρών στο «Καμπ Νου» την Τετάρτη, αλλά θέλει να είναι και στη ρεβάνς! 

 Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τον είχε φέρει στην Ελλάδα και τώρα κάθεται στον πάγκο των «μπλαουγκράνα», καθώς επίσης και στον Λιονέλ Μέσι. Ο Φουστέρ μίλησε στην εφημερίδα «Real News». Αναλυτικά δήλωσε:

Νταβίντ, Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός. Εσύ δεν το έζησες, ήρθε φέτος... 

«Τα ματς με την Μπαρτσελόνα είναι διαφήμιση για κάθε ομάδα. Όπως τώρα για τον Ολυμπιακό. Τόσα χρόνια στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είχε τη δυνατότητα να παίξει με αυτή. Τώρα, θα είναι η πρώτη φορά. Θα είναι δύο δύσκολα βράδια, αλλά κάθε ποδοσφαιριστής στη ζωή του θέλει να παίξει σε αυτούς τους αγώνες. Είναι παράσημο για την καριέρα σου, εμπειρίες ζωής». 

Πως βλέπεις την Μπαρτσελόνα μέχρι στιγμής; 

«Η Μπαρτσελόνα είναι σε φοβερή κατάσταση. Το δείχνει και η πορεία της στο πρωτάθλημα Ισπανίας. Έχει μπει πολύ δυνατά, παρά τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι ομάδα με τεράστια ποιότητα, έχει βαριά φανέλα και ακόμη και σε κακά της βράδια, μπορεί από δύο ενέργειες να «καθαρίσει» το ματς. Θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση και προσπάθεια». 

Απέναντι στον Ολυμπιακό και ο Μέσι. Όπως και τόσοι άλλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Πως τους αντιμετωπίζεις; 

«Είναι σημείο αναφοράς να αγωνιστείς απέναντι στον Μέσι, να τον μαρκάρεις, να είσαι εκεί. Πιστεύω πως οι παίκτες του Ολυμπιακού αυτό που έχουν να κάνουν, είναι να απολαύσουν αυτά τα ματς. Σίγουρα έχεις το μυαλό σου στην εικόνα σου, να μην ξεφύγει, αλλά ο Ολυμπιακός και στο Τορίνο με τη Γιουβέντους στάθηκε καλά, πάλεψε… Νομίζω πως φέτος στάθηκε άτυχος με την κλήρωση των ομίλων. Όταν σε φέρνει απέναντι στην Μπαρτσελόνα και στην Γιουβέντους, γνωρίζεις πως θα έχεις δύσκολο έργο. Όπως και η τρίτη ομάδα του ομίλου, η Σπόρτινγκ, δεν είναι εύκολη ομάδα και φάνηκε από τα πρώτα κιόλας ματς». 

Στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο άνθρωπος που σε έφερε στην Ελλάδα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Πως βλέπεις αυτή τη νέα πρόκληση της καριέρας του; 

«Ο Βαλβέρδε για μένα είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Με στήριξε, με έφερε στην Ελλάδα και μου έδειξε εμπιστοσύνη. Όπως και οι άνθρωποι της ομάδας, αλλά και ο κόσμος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού. Θα τους εκτιμώ μια ζωή. Χαίρομαι για την πορεία του Βαλβέρδε. Είναι ικανότατος προπονητής, είχε φανεί από τα πρώτα του χρόνια και πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να παίξει και καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά και να πάρει τίτλους. Το αξίζει». 

Θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις το ματς της Τετάρτης; 

«Θα το προσπαθήσω. Θέλω να δω τον Ολυμπιακό απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Δεν αποκλείεται να έρθω στην Ελλάδα για να δω τον αγώνα στο Καραϊσκάκη. Θα το ήθελα πολύ, το είπα από την ώρα που πληροφορήθηκα την κλήρωση. Είναι μια καλή ευκαιρία να δω φίλους, τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και έναν σπουδαίο αγώνα»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags