Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός «παίζει τα ρέστα του» με τον Ολυμπιακό
| 2017-10-16 13:07:00

Αυτός «παίζει τα ρέστα του» με τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
Αυτός «παίζει τα ρέστα του» με τον Ολυμπιακό

Κομβικό θεωρείται το ματς στο Φάληρο για τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε άνετα με 4-0 τη Λαμία σε ένα ματς που επιβαλλόταν να πάρει για να ανέβει στη βαθμολογία (όπως και έγινε μετά την γκέλα της ΑΕΚ) και να πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Πάντως, η άνετη επικράτηση του Δικεφάλου, απέναντι σε μια ομάδα πολύ κατώτερη και μέσα στην Τούμπα, δεν μπορεί να έδωσε «πόντους» στον Ραζβάν Λουτσέσκου, μιας και ο Ρουμάνος τεχνικός, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ, θα δώσει εξετάσεις στα δύσκολα παιχνίδια του Οκτωβρίου.

Υπάρχει, άλλωστε, εδώ και καιρό η άποψη ότι κόουτς του ΠΑΟΚ θα... παίξει τα ρέστα του στο προσεχές αγώνα με τους Ερυθρόλευκους στο Καραϊσκάκη, όπου καλείται να παρουσιάσει μια ομάδα ανώτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια, που θα μπει στο γήπεδο με σκοπό να κερδίσει τον αντίπαλο και να στείλει μήνυμα πως ο Δικεφάλος είναι το απόλυτο φαβορί για τον φετινό τίτλο.

Εξάλλου, στην πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Ιβάν Σαββίδη πήρε την εντολή από τον μεγαλομέτοχο να ανεβάσει άμεσα τον ΠΑΟΚ στην κορυφή (αυτό συνέβη) και να τον διατηρήσει εκεί μέχρι τέλους.

Αν, λοιπόν, ο Δικεφάλος δεν τα καταφέρει στο Φάληρο και «γκρεμιστεί» από την κορυφή τόσο γρήγορα, είναι πολύ πιθανό οι «μουρμούρες» για τον Ρουμάνο να αυξηθούν σε επικίνδυνο βαθμό.

Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει καμία «γκρίνια» για τον τεχνικό του ΠΑΟΚ (και πώς θα μπορούσε μετά από μία ευρεία νίκη της ομάδας) και άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου είναι προσηλωμένοι στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο σκοπός είναι οι Ασπόμαυροι να πάνε ανεπηρέαστοι στο Φάληρο και γι' αυτό υπάρχει κλίμα συσπείρωσης τις τελευταίες ώρες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags