Facebook Pixel Sportdog.gr | Η «παρατήρηση» Κούδα σε Πρίγιοβιτς
| 2017-10-16 14:48:00

Η «παρατήρηση» Κούδα σε Πρίγιοβιτς

Sportdog Team
Η «παρατήρηση» Κούδα σε Πρίγιοβιτς

Ο «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ έκανε μια σημαντική σημείωση για τον Σέρβο φορ του Δικεφάλου...

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κούδας και αναφέρθηκε στην εμφάνιση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία, το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και την προοπτική κατασκευής νέου γηπέδου στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ματς με τη Λαμία: «Αυτό που είδαμε χθες δίνει αισιόδοξα μηνύματα. Ιδιαίτερα οι παίκτες από τους οποίους περιμένουμε να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας έδειξαν στοιχεία που μας κάνουν να είμαστε κάπως αισιόδοξοι».

Για το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Πάντα τα ντέρμπι έχουν την αξία τους, αναλογίσου όμως πόσους βαθμούς έχασε ο ΠΑΟΚ σε παιχνίδια που δεν θεωρούνται ντέρμπι. Έτσι όπως ξεκίνησε το πρωτάθλημα, φαίνεται πως θα παιχτεί και στα υπόλοιπα παιχνίδια».

Για το επίπεδο της διαιτησίας ενόψει ντέρμπι: «Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, δεν μπορούμε να πούμε, όμως, ότι άλλαξαν όλα. Βλέπουμε κάποια λάθη, τα οποία μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε ως ανθρώπινα. Βεβαίως, όταν γίνονται κατ’ επανάληψη δεν μπορεί να είναι ανθρώπινα».

Για το αν φοβάται κάτι ενόψει του ντέρμπι: «Σε αυτό το ματς θα φανεί αν σημειώθηκε κάποια πρόοδος στη διαιτησία ή όχι. Βλέπουμε κάποιους καινούργιους διαιτητές που ήρθαν και εδώ είναι ορισμένες ενστάσεις μου. Δεν μπορείς να βάζεις σε ντέρμπι διαιτητές που κάνουν σφάλματα στη Β’ Εθνική. Πρέπει να διαλέξουν 3-4 διαιτητές ευρωπαϊκού επιπέδου που θα παίζουν σε αυτά τα παιχνίδια προκειμένου να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις».

Για την εκτελεστική δεινότητα του Πρίγιοβιτς και για το γεγονός ότι έχει σκοράρει τα 15 από τα 17 του γκολ στην Τούμπα: «Αυτό σημαίνει πως πρέπει να αρχίσει να σκοράρει και εκτός έδρας. Είδαμε χθες ότι αρχίζουν και βγαίνουν κάποια πράγματα. Έβαλε δύο πανέμορφα γκολ. Μετράει, όμως, πολύ και η χημεία μεταξύ των παικτών. Να δημιουργούνται φάσεις, τις οποίες θα εκμεταλλεύεται ένας παίκτης όπως ο Πρίγιοβιτς. Αν δέσει ακόμη περισσότερο η χημεία μεταξύ των παικτών, ο Πρίγιοβιτς θα βάζει πιο εύκολα γκολ. Ή το ότι επιτέλους ο Πέλκας πατάει περιοχή. Όλα αυτά είναι στοιχεία που θα δώσουν μεγαλύτερη δυναμικότητα στην ομάδα».

Για το πόσα γκολ θα βάλει ο Πρίγιοβιτς: «Δεν εξαρτάται μόνο από αυτόν. Πρέπει να λειτουργήσουν και παίκτες όπως οι Μάτος, Πέλκας, Ελ Καντουρί. Από την απόδοση και αυτών των παικτών εξαρτάται ο απολογισμός των γκολ του Πρίγιοβιτς».

Για το τι άλλο του άρεσε από το ματς με τη Λαμία: «Η ομάδα. Το σύνολο βγάζει τα αποτελέσματα και ο προπονητής από αυτά κρίνει».

Για την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να κατασκευάσει νέο γήπεδο στην Τούμπα: «Η Τούμπα είναι η ψυχή του ΠΑΟΚ. Διαβάζω διάφορα σενάρια, όμως, γιατί να μην γίνει το νέο γήπεδο στην Τούμπα; Υπάρχει συγκοινωνία για να γίνει το γήπεδο στη Θέρμη ή στο άλλο άκρο της πόλης; Η Τούμπα θα είναι πάντα Τούμπα».

Για τον θάνατο του Κώστα Περτσινίδη: «Ήταν προσωπικός μου φίλος. Μέναμε στην ίδια γειτονιά. Τον αγαπούσα και με αγαπούσε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags