Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποθέωσε Ουζουνίδη και κόσμο ο Χίλιεμαρκ!
| 2017-10-16 22:15:00

Αποθέωσε Ουζουνίδη και κόσμο ο Χίλιεμαρκ!

Sportdog Team
Αποθέωσε Ουζουνίδη και κόσμο ο Χίλιεμαρκ!

Διαβάστε τι δήλωσε ο σκόρερ του «χρυσού» γκολ του ΠΑΟ κόντρα στην ΑΕΛ.

Ενθουσιασμένος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού στο ματς με την ΑΕΛ, Όσκαρ Χίλιεμαρκ.

Ο Σουηδός έκανε λόγο για «τρελό παιχνίδι» και υπερτόνισε τον ρόλο του κόσμου και τη μαχητικότητα των παικτών του Παναθηναϊκού για να έρθει το γκολ της νίκης (2-1) στο 93’.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι οι αλλαγές του Μαρίνου Ουζουνίδη και όσα είπε στους παίκτες έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη Nova:

Ήταν τρελό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά, κάναμε πολλές ευκαιρίες. Στο ημίχρονο μιλήσαμε, είπαμε να έχουμε υπομονή. Στο δεύτερο επίσης κάναμε αρκετές ευκαιρίες, δυστυχώς προέκυψαν δύο κόκκινες και προέκυψε ένας... τρελός αγώνας. Χάρη στη μαχητικότητά μας και με τον κόσμο, σημειώσαμε το νικητήριο γκολ.

Ήμασταν νευρικοί. Με δύο παίκτες λιγότερους κάναμε αλλαγές και φυσικά έγινε διαφορετικό το ματς. Ο προπονητής έκανε αλλαγές. Μιλήσαμε την ώρα του αγώνα και είπαμε να πάμε για το τρίποντο.

Με την είσοδο 2ου επιθετικού από την αντίπαλη ομάδα, έπρεπε να προσαρμοστούμε σε άμυνα και επίθεση. Αυτό πήρε λίγο χρόνο. Η άμυνα είχε να αντιμετωπίσει περισσότερη δουλειά".

Κατέληξε αναφερόμενος στην απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα και στο πώς αισθάνεται όσο είναι εδώ: "Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα και νιώθω φανταστικά. Μου εξήγησαν εδώ το πλάνο, μου έδειξαν εμπιστοσύνη, είχα αυτοπεποίθηση και προσαρμόστηκα γρήγορα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags