Facebook Pixel Sportdog.gr | Ετοιμάζει εκπλήξεις για Μπάρτσα ο Λεμονής!
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-16 23:29:00

Ετοιμάζει εκπλήξεις για Μπάρτσα ο Λεμονής!

Sportdog Team
Ετοιμάζει εκπλήξεις για Μπάρτσα ο Λεμονής!

Τί έχει στο μυαλό του ο Έλληνας τεχνικός για τον τρόπο που θα παρατάξει τον Ολυμπιακό στο «Καμπ Νόου»;

Η κακή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα τα 3 γκολ που δέχθηκε από τον Πανιώνιο, προβληματίζουν τον Τάκη Λεμονή, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη την υπερηχητική Μπαρτσελόνα των Μέσι, Σουάρες και αρκετών άλλων.

Ο Έλληνας τεχνικός θεωρείται δεδομένο ότι θα παρατάξει τους Πειραιώτες με αμυντικό προσανατολισμό στο «Καμπ Νόου».

Στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο Λεμονής έδειξε στους παίκτες του βίντεο και τους ζήτησε να παίξουν συγκρατημένα με όσο πιο κοντά γίνεται τις γραμμές της ομάδας και προσοχή στις μεταβιβάσεις.

Ωστόσο, η έκπληξη που σκέφτεται ο «Sir Takis» αφορά την παράταξη ενδεκάδας χωρίς κλασικό φορ, αλλά με έναν μεσοεπιθετικό (π.χ Φορτούνης) ως «ψευτοεννιάρι» προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική συμπεριφορά του Ολυμπιακού και την ικανότητά του να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση!

Επίσης, ο Λεμονής εξετάζει το ενδεχόμενο να δοκιμάσει ακόμα ένα σχήμα που δεν έχει εφαρμόσει στο παρελθόν, δηλαδή να παίξει με τρεις στόπερ!

Όσο για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα, σε κάθε περίπτωση οι Προτό, Μποτία, Κούτρης, Ομάρ, Ρομαό, Ζντιέλαρ και Οτζίτζα Οφόε φαίνεται να έχουν προβάδισμα ως «σίγουροι», με τους υπόλοιπους να επιλέγονται ανάλογα με το σύστημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags