Facebook Pixel Sportdog.gr | Η «τρελή» έμπνευση Λεμονή για φορ!
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-17 07:21:00

Η «τρελή» έμπνευση Λεμονή για φορ!

Sportdog Team
Η «τρελή» έμπνευση Λεμονή για φορ!

Θα τολμήσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού;

Η μεγάλη έκπληξη που σχεδιάζει ο Τάκης Λεμονής για το ματς με την Μπαρτσελόνα έχει να κάνει με τον Οτζίτζα Οφόε, τον οποίο ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε στην κορυφή της επίθεσης!

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Βέλγος μέσος αγωνίστηκε στη γραμμή κρούσης και στα δύο σχήματα που τέσταρε ο Τάκης Λεμονής. Παράλληλα, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παρατάξει τους Πειραιώτες με τρία στόπερ και αυτήν τη στιγμή γίνεται μάχη ανάμεσα σε Ζιλέ και Ένχελς για την ενδεκάδα. 

Στο δίτερμα που έγινε την Δευτέρα, ο Προτό ήταν κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Ελαμπντελαουί, αριστερά ο Κούτρης και οι Μποτία-Νικολάου ήταν στο κέντρο της άμυνας. Το κέντρο ήταν γεμάτο στην πρώτη δοκιμή που έγινε, με τους Ζντιέλαρ, Ρομαό και Ζιλέ να αγωνίζονται σε αυτό. Στα άκρα ήταν οι Καρσελά, Ανδρούτσος και στην κορυφή ο Οφόε. 

Όπως και στη δεύτερη δοκιμή που έγινε, όπου σε αυτήν αγωνίστηκαν οι ίδιοι παίκτες πλην του Ζιλέ, του οποίου τη θέση πήρε ο Ένχελς και ο Τάκης Λεμονής φανέρωσε και πάλι τη σκέψη για ενδεκάδα με τρεις στόπερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags