Facebook Pixel Sportdog.gr | Έβγαλε και είδηση ο Βιγιαφάνιες!
| 2017-10-17 08:16:00

Έβγαλε και είδηση ο Βιγιαφάνιες!

Sportdog Team
Έβγαλε και είδηση ο Βιγιαφάνιες!

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Παναθηναϊκού το... μαρτύρησε!

Ο «Βίγια» τόνισε μετά το ματς πως έχουν καλούς παίκτες και καλό τεχνικό επιτελείο στην ομάδα που τους βοηθά και πως περίμενε τρεις μήνες για να σκοράρει και να βρει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. Επίσης, έδωσε το... ρεπορτάζ, σημειώνοντας οτι περιμένει το Υπουργείο Εσωτερικών να νικήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. 

Αναλυτικά:

«Όταν νικάς, αυτό σε κάνει χαρούμενο και είναι πολύ θετικό για τα δύσκολα ματς που έρχονται και είμαστε χαρούμενοι γι αυτό. Πάντα ελπίζουμε και αυτό είναι το πνεύμα του Παναθηναϊκού

Έχουμε ομάδα που παίζει με πάθος και καταπληκτικούς φιλάθλους και τους είχαμε κοντά μας σήμερα και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ όταν είμαστε σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε και στην "ανατροπή" απόψε. 

Υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, αλλά στόχος μας είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο και για τη χαρά του αθλήματος. Ωστόσο, ακόμα και τώρα ο Παναθηναϊκός μας περιβάλλει με αγάπη και όρεξη. Εμείς κοιτάμε να δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να ευχαριστήσω όλους όσους μας περιβάλλουν στο προπονητικό κέντρο, από τους φροντιστές, τους καθαριστές που έρχονται από τις οκτώ το πρωί μέχρι το βράδυ για να μας βοηθήσουν και αυτό το εκτιμάμε πολύ. 

Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσουν οι δυσκολίες, τότε μπορείς να βγάλεις τη δύναμη και την περηφάνια σου, έχουμε ένα πολύ καλό προπονητή και συμπαίκτες, φιλάθλους και όλοι μαζί παλεύουμε για το στόχο μας που είναι να νικά η ομάδα, που είναι ένας μεγάλος σύλλογος. 

Εδώ και τρεις μήνες που ήμουν εκτός ήθελα να σκοράρω για να δείξω το πάθος μου, την όρεξή μου και αυτό το γκολ μου έδωσε σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Οι διαδικασίες προχωρούν, ήδη από τον προπαππού μου που ήταν Έλληνας, από τη δική μου την πλευρά έχουν γίνει όλα, αναμένω την απόφαση του Υπουργείου, είναι κάτι που το περιμένω. Δεν ξέρω πότε θα μιλήσω τέλεια ελληνικά, αλλά σιγά σιγά θα μπορώ να μιλήσω καλύτερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags