Facebook Pixel Άρσεναλ και Τότεναμ θέλουν τον Μαχρέζ
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-17 11:02:00

«Σφάζονται» στην Premier League για Μαχρέζ!

Sportdog Team
«Σφάζονται» στην Premier League για Μαχρέζ!

Θα «κονταροχτυπηθούν» πολλές ομάδες για χάρη του.

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ ξεχωρίζει στη Λέστερ από τη σεζόν 2014-15 όταν οι «Αλεπούδες» κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Premier League. Από τότε μπορεί η ομάδα του να μην βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο ωστόσο ο ίδιος συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Το καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά στην Τσέλσι ενώ σενάρια των ήθελαν την τελευταία μέρα των μεταγραφών να έκλεινε στην Μπαρτσελόνα. Τώρα όμως, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η Άρσεναλ και η Τότεναμ διεκδικούν τον 26χρονο μεσοεπιθετικό.

Οι «κανονιέρηδες» το καλοκαίρι θα χάσουν, όπως φαίνεται, τον Αλέξις Σάντσες αλλά και τον Μεσούτ Εζίλ και μία ενδεχόμενη απόκτηση του Αλγερινού άσου θα ήταν το καλύτερο σενάριο για εκείνους.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο στη «μάχη» που δίνει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, βλέπει στο πρόσωπο του Μαχρέζ την ιδανική προσθήκη που θα ενισχύσει τη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Οι δύο ομάδες φαίνονται να προσφέρουν στη Λέστερ 35 εκατομμύρια ευρώ ωστόσο, η Λέστερ δύσκολα θα τον παραχωρήσει τον προσεχή Γενάρη καθώς τον θεωρεί πολύτιμο στην προσπάθεια που δίνει για να παραμείνει στην κατηφορία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags