Facebook Pixel Sportdog.gr | Σιγουριά Βράνιες! «Έχουμε την καλύτερη ομάδα»
| 2017-10-17 13:23:00

Σιγουριά Βράνιες! «Έχουμε την καλύτερη ομάδα»

Sportdog Team
Σιγουριά Βράνιες! «Έχουμε την καλύτερη ομάδα»

Την πεποίθηση πως η ΑΕΚ θα επιστρέψει στην πρώτη θέση εξέφρασε ο Βόσνιος μπακ.

Ο Βράνιες μίλησε στον σέρβικο Τύπο  με βεβαιότητα για τις δυνατότητες της ομάδας του, αναφέρθηκε στο πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, στην προσπάθεια πρόκρισης στο Europa League, αλλά και στην κόντρα του με φανατικούς οπαδούς στην πατρίδα του. 

Αναλυτικά, ο Όγκνιεν Βράνιες μίλησε στην Blic για: 

-την κριτική οπαδών της Βοσνίας
: «Ο καθένας έχει το δικαίωμα στη γνώμη του και δεν έχω να σχολιάσω κάτι επ’ αυτού. Όμως κι εγώ έχω τις απόψεις μου και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μου απαγορεύσει να τις εκφράζω, με οποιονδήποτε τίμημα. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ και δικαιολογείται η κριτική για τις εμφανίσεις μας, αλλά δεν μπορεί κανείς να μας κατηγορήσει πως δεν παλέψαμε. Μπορείς να πεις πολλά, αλλά δεν υπάρχει παίκτης που να μη θέλει να παίξει στην κορυφαία διοργάνωση του ποδοσφαίρου. Εγώ, προσωπικά, είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να παλέψουμε για την πρόκριση στο επόμενο Euro, αν φυσικά κληθώ από τον προπονητή». 

-το γκολ του στην Ξάνθη: «Επιτέλους κατάφερα να σκοράρω στο πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τον Μάνταλο για την ασίστ. Σε πολλά παιχνίδια έχω ευκαιρίες, αλλά επιτέλους τα κατάφερα. Ελπίζω να έρθουν κι άλλα γκολ, αλλά βασική μου αποστολή είναι να μη δέχεται τέτοια η ομάδα μου». 

-την πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: «Δυστυχώς μετά την ισοπαλία μας στην Ξάνθη ο ΠΑΟΚ μάς προσπέρασε και είναι πλέον πρώτος, αλλά έχουμε διαφορά μόνο ενός βαθμού. Πιστεύω πως σύντομα θα επιστρέψουμε στην πρώτη θέση. Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος μας στόχος και σύμφωνα με τους ειδικούς έχουμε τις καλύτερες πιθανότητες γιατί έχουμε την καλύτερη ομάδα. Αυτή η άποψη με βρίσκει σύμφωνο. Πάντως το πρωτάθλημα είναι μεγάλο και πράγματα όπως οι τραυματισμοί, οι κάρτες και οι τιμωρίες μπορούν να επηρεάσουν την κατάταξή σου. Πάντως μέσα στο γήπεδο η ΑΕΚ έχει τη μεγαλύτερη ποιότητα». 

-την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Μίλαν: «Αναμφίβολα είναι ένα δύσκολο τεστ για μας απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα. Είναι το φαβορί στο παιχνίδι αυτό, αλλά μέχρι στιγμής έχουμε δει πολλές εκπλήξεις στο Europa League. Πιστεύω πως η ΑΕΚ μπορεί να δείξει πράγματα στην Ευρώπη, παρά την ισοπαλία με την Αούστρια στο τελευταίο ματς. Πιστεύω πως θα είμαστε στις δύο πρώτες θέσεις για να προκριθούμε στην επόμενη φάση». 

-το ματς με τον Ατρόμητο τη Δευτέρα: «Αν θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι, και το θέλουμε, θα πρέπει να κερδίζουμε όλες τις δυνατές ομάδες. Πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags