Facebook Pixel Κλήρωση Εθνικής
| 2017-10-17 14:32:00

Με Κροατία η Ελλάδα στα μπαράζ του Μουντιάλ!

Sportdog Team
Με Κροατία η Ελλάδα στα μπαράζ του Μουντιάλ!

Πρώτο ματς της Εθνικής μας εκτος έδρας.

Μπορεί η Ελλάδα να απέφυγε το μεγαθήριο που ακουέι στο όνομα Ιταλία αλλά και την εξαιρετικά φορμαρισμένη Ελβετία, ωστόσο θα βρεθεί αντιμέτωπη με την πολύ ισχυρή Κροατία των μεγάλων αστεριών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση προκειμένουν να πάρει την πρόκριση που οδηγεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Η Κροατία διαθέτει πολύ δυνατό ρόστερ με εξαιρετικά ταλαντούχους παίκτες. Ο Ράκιτιτς της Μπαρτσελόνα, ο Μόντριτς της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μάτζουκιτς της Γιουβέντους, ο Πέρισιτς της Ίντερ είναι μερικά από τα πιο "καυτά" ονόματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Στον όμιλό της η Κροατία ήταν το μεγάλο φαβορί ωστόσο, η Ισλανδία ήταν αυτή που πήρε το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι Κροάτες εξασφάλισαν τελευταία στιγμή την είσοδό τους στα μπαράζ επικρατώντας με 2-0 επί της Ουκρανίας

Το ρόστερ τους ξεχειλίζει από ποιότητα, ωστόσο, όπως έδειξαν και στην προκριματική φάση έχουν πολλά αδύναμα σημεία, αφού δεν είναι καθόλου σταθερή ομάδα.

Η Ελλάδα καλείται να βάλει δύσκολα στο πολύ ταλαντούχο συνολό τους, με όπλο φυσικά την άμυνά της και έτσι να διεκδικήσει την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας την Πέμπτη Νοεμβρίου ενώ ο επαναληπτικός την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.

Τα άλλα ζευγάρια της κλήρωσης είναι Σουηδία - Ιταλία, Δανία - Ιρλανδία, Βόρεια Ιρλανδία - Ελβετία 

Έτσι μετέδωσε το sportdog.gr την κλήρωση της Εθνικής μας ομάδας:

- Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κλήρωσης

- Τέταρτο ζευγάρι Σουδία - Ιταλία

-Τρίτο ζευγάρι Δανία - Ιρλανδία

-Δεύτερο ζευγάρι Κροατία - ΕΛΛΑΔΑ!

- Πρώτο ζευγάρι Βόρεια Ιρλανδία - Ελβετία

- Άρχισε η διαδικασία!

- Ο Φερνάντο Ιέρο θα βοηθήσει στην κλήρωση

- Αυτή τη στιγμή παίζεται βίντεο από τις 8 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα

- Η διαδικασία ξεκινάει από λεπτό σε λεπτό

- Το 2013 η Εθνική μας είχε παίξει και τότε μπαράζ προκειμένου να περάσει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας του 2014, κληρώθηκε με τη Ρουμανία και με συνολικό σκορ 4-2 υπερ της προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

- Στην αντιπροσωπεία της ΕΠΟ για την κλήρωση θα συμμετάσχουν ο αναπληρωτής πρόεδρος Νίκος Βακάλης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίχαελ Σκίμπε και δύο συνεργάτες του.

- 5 λεπτά ακόμα για να ξεκινήσει η κλήρωση

-Tα γκρουπ 

Ισχυροί: Ελβετία, Ιταλία, Κροατία, Δανία

Ανίσχυροι: Βόρεια Ιρλανδία, Σουηδία, Ιρλανδία, ΕΛΛΑΔΑ

-Η κλήρωση μεταδίδεται και τηλεοπτικά από το Cosmotesport 1 HD και από το Eurosport 1.

-Η κλήρωση για τα τελικά του Μουντιάλ θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου στο Κρεμλίνο. Οι αγώνες της διοργάνωσης θα διεξαχθούν από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 15 Ιουλίου.

-Ήδη είναι γνωστές οι 23 από τις 32 ομάδες που θα λάβουν μέρος στα τελικά και πρόκειται για τις Ρωσία, Βραζιλία, Ιράν, Ιαπωνία, Μεξικό, Βέλγιο, Νότιο Κορέα, Σαουδική Αραβία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Νιγηρία, Κόστα Ρίκα, Πολωνία, Αίγυπτο, Ισλανδία, Σερβία, Πορτογαλία, Γαλλία, Ουρουγουάη, Αργεντινή, Κολομβία και Παναμά.

-Σε κάτι παραπάνω από 20 λεπτά αναμένεται να μάθουμε τον αντίπαλο της Εθνικής μας.

-Μετά την ήττα της Βοσνίας από το Βέλγιο η Εθνική μας ομάδα πετυχαίνοντας δύο νίκες απέναντι σε Κύπρο και Γιβραλτάρ εξασφάλισε τη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου που εν τέλει οδήγησε στα μπαράζ του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags