Facebook Pixel Δηλώσεις Σκίμπε για Κροατία
| 2017-10-17 15:35:00

Το πρώτο σχόλιο του Σκίμπε για την Κροατία

Sportdog Team
Το πρώτο σχόλιο του Σκίμπε για την Κροατία

Διαβάστε όλα όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας.

Η Ελλάδα κληρώθηκε με την Κροατία και ο Μίκαελ Σκίμπε έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τον αντίπαλο της Ελλάδας στα μπαράζ που οδηγούν στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Τόνισε ότι η Κροατία είναι μία πολύ καλή ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο ενώ είπε ότι το γεγονός πως το δεύτερο παιχνίδι διεξάγεται στην Ελλάδα δίνει ένα μικρό αβαντάζ στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά όσα είπε

Αν είναι ευχαριστημένος με την κλήρωση: «Ναι φυσικά. Πρώτα απ’ όλα είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει σε αυτά τα ματς, τώρα ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε την Κροατία. Μία πολύ δύσκολη και καλή ομάδα, παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και το κάνουν πολύ καλά αλλά εμείς είμαστε καλοί στο να αμυνόμαστε οπότε θα δούμε τι θα γίνει στο χορτάρι». 

Για το αν ευνοεί την Ελλάδα που παίζει το δεύτερο ματς εντός έδρας: «Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο να παίζει το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα σου. Στο πρώτο ματς παίζεις λίγο παραπάνω αμυντικά και με καλύτερη τακτική και μετά κοιτάς τι θα κάνεις στην έδρα σου. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μικρό αβαντάζ για εμάς».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags