Facebook Pixel Sportdog.gr | «Συναγερμός» στον ΠΑΟΚ - Τι φοβούνται και γιατί...
| 2017-10-17 18:43:00

«Συναγερμός» στον ΠΑΟΚ - Τι φοβούνται και γιατί...

Sportdog Team
«Συναγερμός» στον ΠΑΟΚ - Τι φοβούνται και γιατί...

Ποιες είναι οι ανησυχίες, ποιοι οι στόχοι και ποιοι οι… τρελαμένοι!

«Τρέλα» επικρατεί στον ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Τα πάντα κινούνται γύρω από τη μεγάλη «μάχη» στον Πειραιά και η αισιοδοξία πως ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί όχι απλά να μείνει όρθιος αλλά να φτάσει στη νίκη που θα τον διατηρήσει μόνο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, είναι διάχυτη στην Τούμπα!

 Ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται να έρθει αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη από το Ροστόφ για να βρεθεί και αυτός στην ανοιχτή προπόνηση της Πέμπτης, οι Λούμπος Μίχελ και Μάκης Γκαγκάτσης ετοιμάζονται για τη συνάντηση με τον Μέλο Περέιρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκινάει σήμερα την προσπάθειά του για ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση του ΠΑΟΚ σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Λαμία, οι «παλιοί» παίκτες κάνουν… φροντιστήρια στους «νέους» για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ο κόσμος ετοιμάζεται να δημιουργήσει στην Τούμπα ατμόσφαιρα… ντέρμπι για να τονώσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών!

Το πρώτο που «καίει» πάντως τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ράζβαν Λουτσέσκου, είναι το πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί απόλυτα προετοιμασμένος και έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής, προκειμένου να «σπάσει» την κατάρα των παιχνιδιών που γίνονται στην Αθήνα! Μόνο πέρσι, οι Θεσσαλονικείς έχασαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στο ΟΑΚΑ και στη Λεωφόρο και στη Νέα Σμύρνη, με τις νίκες τους στο Λεκανοπέδιο να περιορίζονται σε αυτή κόντρα στον αδιάφορο Ατρόμητο στο Περιστέρι, σε αυτή κόντρα στον Πανιώνιο στα play off και στη νίκη στα χαρτιά επί του Παναθηναϊκού λόγω του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς από κουτάκι μπύρας!   

Στην Τούμπα υπάρχει όμως ανησυχία και για τη διαιτησία που θα συναντήσει ο ΠΑΟΚ στον Πειραιά. Τα σφυρίγματα υπέρ του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη, η εύνοια της ΑΕΚ στα παιχνίδια με Λαμία και Ξάνθη, όπως και η διαιτησία υπέρ του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Λάρισα έχουν… θορυβήσει τους ασπρόμαυρους, που δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ευνοηθεί από τους ρέφερι στις πρώτες επτά αγωνιστικές!

«Κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα για τον ΠΑΟΚ. Όλοι οι βαθμοί που έχουμε πάρει είναι με το σπαθί μας. Αυτό θέλουμε.. Πάντως, οι Λούμπος Μίχελ, Μάλαμας Τεβεκέλης και Δημήτρης Σαραϊδάρης θα κάνουν αυτές τις ημέρες… ειδικά φροντιστήρια στους ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου, για να τους προετοιμάσουν για παν ενδεχόμενο και να τους τονίσουν τι πρέπει να αποφύγουν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να μη δώσουν δικαιώματα στον διαιτητή!

Ο Λουτσέσκου πάλι θα προσπαθήσει να κρατήσει τους παίκτες του 100% προσηλωμένους στον στόχο, δηλαδή να μην παρασυρθούν από την παρουσία του ΠΑΟΚ στην κορυφή αλλά να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι την Κυριακή για να φτάσουν στο πρώτο φετινό εκτός έδρας «διπλό», με τον Ρουμάνο να μην παρασύρεται από την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος!

Φυσικά, ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα παρακολουθήσουν τον αυριανό αγώνα των ερυθρόλευκων στη Βαρκελώνη και από τις επιλογές του Τάκη Λεμονή θα επηρεαστεί σε κάποιο βαθμό και η στρατηγική του ΠΑΟΚ στον Πειραιά, αφού στόχος του Λουτσέσκου είναι η ομάδα του να εκμεταλλευτεί πλήρως προς όφελός της την μεγαλύτερη καταπόνηση των παικτών του Ολυμπιακού σε σχέση με τους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά! 

Πολλοί είναι πάντως οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που περιμένουν… πως και πως την προπόνηση της Πέμπτης για να πάρουν μία «γεύση» από… γεμάτη Τούμπα, με πρώτους τους Μαουρίσιο, Ζαμπράνο και Ελ Καντουρί που έχουν προπονηθεί και αγωνιστεί μόνο μπροστά σε άδειες κερκίδες λόγω του ότι ήρθαν στην ομάδα στα τέλη Αυγούστου, αφού δηλαδή οι ασπρόμαυροι έδωσαν τον μοναδικό έως τώρα αγώνα τους με κόσμο, αυτόν με την Έστερσουντ στις 17 Αυγούστου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags