Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έτσι θα αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα»!
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-17 20:13:00

«Έτσι θα αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα»!

Sportdog Team
«Έτσι θα αντιμετωπίσουμε την Μπαρτσελόνα»!

Τι είπε ο Αλμπέρτο Μποτία για την επιστροφή του στο Καμπ Νου και το πως θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πως αισθάνεσαι που θα επιστρέψεις στο Καμπ Νόου και πως περιμένουν οι παίκτες του Ολυμπιακού αυτό το μεγάλο παιχνίδι;

Πάντα είναι ιδιαίτερο να παίξεις κόντρα στη Μπάρσα. Είχα μία παρουσία επτά χρόνια από την Ακαδημία και κάθε φορά που παίζω εδώ νιώθω πολύ χαρούμενος. Ερχομαι να υπερασπιστώ τον Ολυμπιακό. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι σαφές ότι αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στο τέλος να φύγουμε με ένα χαμόγελο.

Εχετε περάσει δύσκολους μήνες τι έχεις να απαντήσεις σε όσους θεωρούν ότι η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί;

Είναι νορμάλ να θεωρείται φαβορί η Μπάρσα. Είναι σαφές ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινάμε από το 0-0 και οι δύο και θα παλέψουμε για το καλύτερο και να κάνουμε μία ομάδική δουλειά.

Τι πιστεύεις ότι κάνει την Μπάρσα ανίκητη;

Είχε μία πολύ μεγάλη εξέλιξη. Τώρα έχουν ήδη πιάσει την ιδέα του προπονητή και τώρα είναι ξανά σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα.

Τι σε ρωτάνε περισσότερο οι συμπαίκτες σου για την Μπαρτσελόνα;

Σε τελευταία ανάλυση η Μπάρσα είναι γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο απ’ όλους. Αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι θα αντιμετωπίσουν τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου.

Πως θα τη φρενάρετε στο αυριανό ματς;

Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Θα παίξουμε ένα παιχνίδι που θα προσπαθήσουμε να νιώσουμε άνετα στον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι για εμάς. Είδαμε και με τη Γιουβέντους ότι παλέψαμε για το καλύτερο.

Γιατί αυτή χρονιά έχει ξεκινήσει λίγο περίεργα για εσάς;

Είναι αλήθεια ότι φέτος ξεκινήσαμε διαφορετικά από άλλες χρονιές έχοντας αφήσει πολλούς βαθμούς. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Θα τα δώσουμε όλα για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Αύριο θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα και θα τα δώσουμε όλα.

Μία από τις διαφορές της είναι ότι φέτος η ομάδα είναι λιγότερο προβλέψιμη απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια…

Αυτό που είδαμε είναι ότι έχει αλλάξει το σύστημα. Δεν είναι ένα 4-3-3 όπως έπαιζε πάντα, είναι ένα είδος κινήσεων που είναι πιο δύσκολο να το κατανοήσει κανείς. Αντιμετωπίζουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και θα πρέπει να δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου.

Σκέφτηκες πως μπορείτε να κερδίσετε; Ποια είναι τα λάθη που θα πρέπει να αποφύγετε;

Σε τελευταία ανάλυση πρόκειται για μικρές λεπτομέρειες. Σε αυτές τις ομάδες η ποιότητα είναι πολύ υψηλή. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά. Ένα λάθος μπορεί να το πληρώσεις ακριβά. Θα πρέπει να είμαστε καλά οργανωμένοι. Να τρέξουμε όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags