Facebook Pixel Sportdog.gr | Πολιτικός αποκάλεσε κρετίνο τον Στραματσιόνι!
| 2017-10-17 20:47:00

Πολιτικός αποκάλεσε κρετίνο τον Στραματσιόνι!

Sportdog Team
Πολιτικός αποκάλεσε κρετίνο τον Στραματσιόνι!

Πληρωμένη απάντηση πήρε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού.

Επίθεση δέχτηκε ο Αντρά Στραματσιόνι από τον δήμαρχο του Μπενεβέντο με αφορμή δήλωση του Ιταλού μετά την ήττα της Σπάρτα Πράγας, την οποία κοουτσάρει, από την Βικτόρια Πλζεν.

 

«Δεν είμαστε η Μπενεβέντο, ξέρετε» δήλωσε ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκούς, αφήνοντας σαφέστατους υποτιμητικούς υπαινιγμούς για την ομάδα που μετρά 8 ήττες σε ισάριθμα ματς στη Serie A.

 

Οι τοποθετήσεις του «Στράμα» έφεραν την άμεση αντίδραση το δημάρχου της πόλης του Μπενεβέντο, Κλεμέντε Μαστέλα, ο οποίος μίλησε με πολύ βαριές εκφράσεις για τον 41χρονο προπονητή. «Δεν είμαστε ο Στραματσόνι, ξέρετε. Ο πρώην προπονητής της Ίντερ μίλησε σαν κρετίνος, κάτι που ματς που μας αφήνει κατά κάποιο τρόπο με ανοιχτό το στόμα και είναι ειλικρινά απαράδεκτο.

 

Ελπίζω η Ένωση των προπονητών θα παρέμβει και θα ζητήσει συγγνώμη από την ομάδα της Μπενεβέντο και την πόλη του Μπενεβέντο», είπε ο δήμαρχος με τον Αντρέα Στραματσόνι να απολογείται με διευκρινιστικές δηλώσεις.

 

«Απλά ανέφερα την Μπενεβέντο γιατί αγωνίζεται για πρώτη φορά στη Serie A. Ζητώ συγνώμη από αυτούς που νιώθουν προσβεβλημένοι, αλλά δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Κατάγομαι από την περιοχή, όπως και η γιαγιά μου. Έχω την οικογένειά μου εκεί ποτέ δεν θα πρόσβαλα την πόλη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags