Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πρώτο «άκυρο» για Πρίγιοβιτς – Πού θέλουν να τον δώσουν
| 2017-10-17 22:23:00

Το πρώτο «άκυρο» για Πρίγιοβιτς – Πού θέλουν να τον δώσουν

Sportdog Team
Το πρώτο «άκυρο» για Πρίγιοβιτς – Πού θέλουν να τον δώσουν

Αν καταφέρουν και κλείσουν το deal, τα λεφτά θα είναι πολλά!

Οι τελευταίες εμφανίσεις του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με την εθνική ομάδα της Σερβίας έχουν "εκτοξεύσει" κατακόρυφα τις μετοχές του στην ποδοσφαιρική αγορά.

Όπως είναι λογικό, ο Σέρβος επιθετικός έχει προσελκύσει, ήδη, το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέρουν ότι ενδεχόμενη πώλησή του θα αποφέρει μεγάλο κέρδος στα ταμεία της ομάδας.

Παρόλα αυτά, ακόμα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό για τον 27χρονο επιθετικό, παρότι ένας σύλλογος που "έπαιξε" πολύ για να τον αποκτήσει ήταν η αγγλική Μπράιτον. Η νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ ακούστηκε πως έχει ψηλά στην λίστα της τον Πρίγιοβιτς, όμως η ανταπόκριση που υπήρχε από την πλευράς της τις τελευταίες ημέρες ήταν μηδαμινή.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα το ενδιαφέρον των "γλάρων" έχει "καεί", αν και οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχουν προσεγγίσει όλον τον αγγλικό... πλανήτη για να βρουν ενδιαφερόμενο για τον πελάτη τους.

Το σίγουρο είναι ότι ο Πρίγιοβιτς είναι ό,τι πιο hot διαθέτει στο ρόστερ του ο Δικέφαλος αυτή την στιγμή και θα αποτελέσει το "μήλον της έριδος" για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, είτε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είτε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags