Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός «σώζει» τον ΠΑΟ από καταστροφή - Γεμίζει άμεσα τα ταμεία, ποιους «πληρώνει»
| 2017-10-17 22:25:00

Αυτός «σώζει» τον ΠΑΟ από καταστροφή - Γεμίζει άμεσα τα ταμεία, ποιους «πληρώνει»

Sportdog Team
Αυτός «σώζει» τον ΠΑΟ από καταστροφή - Γεμίζει άμεσα τα ταμεία, ποιους «πληρώνει»

Από μηχανής θεός για το Τριφύλλι και τους παίκτες του.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι ως γνωστόν πολύ οριακή και οι Πράσινοι αναζητούν άμεσα έσοδα για να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις.

Πάντως, η ΠΑΕ αναμένεται προσεχώς να πάρει μια πολύ σημαντική ανάσα, καθώς τα χρήματα από τη συμφωνία για την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα, θα να μπουν τις επόμενες ώρες, ενδεχομένως και σήμερα, στα ταμεία του συλλόγου.

Τα λεφτά αυτά αναμένεται να καλύψουν τις άμεσες οφειλές των υπαλλήλων της ΠΑΕ, προκειμένου να μη δημιουργηθούν λειτουργικά προβλήματα στην ομάδα, μιας και πολλοί από τους ανθρώπους που δουλεύουν για τον σύλλογο έχουν χάσει την υπομονή τους.

Παράλληλα, υπάρχει η πρόθεση να καλυφθούν δόσεις συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που εκκρεμούν για τον μήνα Σεπτρέμβριο αλλά και τον Οκτώβριο. Φυσικά, δεν υπάρχει δυνατότητα να εξοφληθούν όλοι οι παίκτες, καθώς δεν επαρκούν τα χρήματα, αλλά βασικός σκοπός είναι να κλείσουν όσο το δυνατόν περισσότερες «τρύπες» υπάρχουν.

Η κίνηση αυτή, άλλωστε, της «πράσινης» ΠΑΕ θα δώσει παράταση και στις όποιες αντιδράσεις θα μπορούσαν να φέρουν οι καθυστερήσεις στην καταβολή των δόσεων σε παίκτες. Αν, δηλαδή, οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι, που μέχρι στιγμής είναι, αποφεύγεται ο μεγάλος κίνδυνος των προσφυγών, μια εξέλιξη που μπορεί να φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις και η διοίκηση δε θέλει ούτε να σκέφτεται.

Τα χρήματα, λοιπόν, που θα φέρει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην ομάδα του αναμένεται να αποδειχθούν πολύτιμα, προκειμένου το επόμενο διάστημα να μην προκύψουν ακραίες αντιδράσεις από τους συμπαίκτες του. Βέβαια, αυτή θα είναι μια προσωρινή λύση κι αν δεν βρεθεί κάποια άλλη πηγή εσόδων αμέσα, ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί πολύ γρήγορα μπροστά στο ίδιο πρόβλημα...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags