Facebook Pixel Sportdog.gr | Βλέπει κίνδυνο στο Ζάγκρεμπ για την Εθνική ο Ζάετς! «Θρύλος ο Παναθηναϊκός»
| 2017-10-17 22:58:00

Βλέπει κίνδυνο στο Ζάγκρεμπ για την Εθνική ο Ζάετς! «Θρύλος ο Παναθηναϊκός»

Sportdog Team
Βλέπει κίνδυνο στο Ζάγκρεμπ για την Εθνική ο Ζάετς! «Θρύλος ο Παναθηναϊκός»

Για τις αναμετρήσεις της Κροατίας με την Ελλάδα για τα μπαράζ του Μουντιάλ μίλησε ο Κροάτης τεχνικός που αναφέρθηκε και στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε Μetropolis:

Για την κλήρωση της Ελλάδας με την Κροατία: «Κανένας από τους δυο δεν ήθελαν να βρεθούν αντιμέτωποι. Η Κροατία έχει παίκτες παγκοσμίου κλάσης και έχει μικρό αβαντάζ απέναντι στην Ελλάδα και προμηνύεται μεγάλη μάχη. Δεν νομίζω να παίξει ρόλο ότι το πρώτο ματς είναι στο Ζάγκρεμπ. Και οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για να βρεθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Σημασία ο καλύτερος να περάσει και κριθούν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Το πιο δυνατό ζευγάρι είναι απ΄ αυτά που έβγαλε η κληρωτίδα. Ο Μόντριτς είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και εκεί θα πρέπει να ποντάρει η Κροατία».

Για το φόβο των επεισοδίων: «Οι φίλαθλοι έχουν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους κι αν δει βέβαια το παρελθόν. Ελπίζω να μην επαναληφθούν τα ίδια και δούμε μια ωραία ατμόσφαιρα και στα δυο παιχνίδια. Υπάρχει κίνδυνος αν γίνει το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ, η καλύτερη λύση θα ήταν το Όσιεκ, αλλά δεν είναι μεγάλο γήπεδο, δεν είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, οπότε όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής κι αν δεν αλλάξει κάτι θα γίνει το ματς στο Ζάγκρεμπ.

Για τον Παναθηναϊκό: «Όσο μπορώ βλέπω την πορεία του. Δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει στον σύλλογο φέτος και στεναχωριέμαι για την τωρινή κατάσταση και ότι θα μπορέσει να βγει από το αδιέξοδο και θα σταθεί ξανά στα πόδια του για τι είναι ένας θρύλος. Βλέπετε και ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά φέτος και ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι δυνατοί και θα δούμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags