Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκλεψε τη νίκη από τον ΑΠΟΕΛ ο Σωκράτης, επτάρα η Λίβερπουλ, νίκη στο ντέρμπι για Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-17 23:41:00

Έκλεψε τη νίκη από τον ΑΠΟΕΛ ο Σωκράτης, επτάρα η Λίβερπουλ, νίκη στο ντέρμπι για Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έκλεψε τη νίκη από τον ΑΠΟΕΛ ο Σωκράτης, επτάρα η Λίβερπουλ, νίκη στο ντέρμπι για Σίτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γκολ του Παπασταθόπουλου στο 67' στέρησε από τον ΑΠΟΕΛ τη νίκη απέναντι στη Ντόρτμουντ (1-1) στο ΓΣΠ. Επτά γκολ έβαλε η Λίβερπουλ στην Μάριμπορ, ενώ η Σίτι κέρδισε με 2-1 τη Νάπολι. Στο 1-1 έμειναν Ρεάλ και Τότεναμ. Τρελή βραδιά με 31 γκολ!

Μια εκπληκτική βραδιά έζησαν οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, αφού οι σημερινές αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ είχαν 31 γκολ! 

Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ βολεύτηκαν στο 1-1 στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και θα παλέψουν μόνες τους για την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ η Σίτι έκανε το απόλυτο σε τρεις αγώνες και... πετάει στην επόμενη φάση.

Μια από τα ίδια και η τρομερή Μπεσίκτας που κέρδισε (1-2) εκτός έδρας την Μονακό και έκανε το 3 στα 3, ενώ η Λίβερπουλ πήρε την πρώτη νίκη της φιλοδωρώντας με επτά γκολ την άμοιρη Μάριμπορ. Απίστευτη πεντάρα της Σπάρτακ Μόσχας στην Σεβίλλη (5-1).

5ος όμιλος

Η επτάρα της Λίβερπουλ ξεχωρίζει στον 5ο γκρουπ, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν καταιγιστική και με πρωταγωνιστές τους Σαλάχ, Φιρμίνο, Κουτίνιο, Τσάμπερλεϊν και Άρνολντ σημείωσε την πρώτη της νίκη και ανέβηκε στην πρώτη θέση. Εκεί όπου βρίσκεται και η Σπάρτακ Μόσχας, η οποία διέλυσε με 5-1 στη Μόσχα την Σεβίλλη έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Πρόμες που πέτυχε δύο γκολ. 

6ος όμιλος

Την τρελή της πορεία συνέχισε η Μάντσεστερ Σίτι που κέρδισε την επίσης φορμαρισμένη Νάπολι με 2-1. Οι "πολίτες" προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0 με γκολ των Στέρλινγκ και Γκάμπριελ Ζεσούς, η Νάπολι έχασε ευκαιρία να μειώσει με πέναλτι του Μέρτενς, κάτι που έκανε ο Ντιαβαρά στο 73' διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Στο άλλο ματς η Σαχτάρ νίκησε με σπουδαία ανατροπή με 2-1 την Φέγενορντ στο Ρότερνταμ και ανέβηκε στην δεύτερη θέση.

7ος όμιλος

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από γκολ του Φαλκάο η Μπεσίκτας κατάφερε να κάνει μια απίστευτη ανατροπή μέσα στη Μονακό και με δύο γκολ του Τοσούν να κάνει το 3 στα 3 στον όμιλο, ούσα στην πρώτη θέση. Πίσω της βρίσκεται η Λειψία που σε ένα εντυπωσιακό ματς επικράτησε της Πόρτο με 3-2, με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο πρώτο ημίχρονο.

8ος όμιλος

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ρεάλ και Τότεναμ με τα "σπιρούνια" να προηγούνται μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με αυτογκόλ του Βαράν και τον Ρονάλντο να ισοφαρίζει με πέναλτι για το τελικό 1-1, που διατήρησε και τις δύο ομάδες ισόβαθμες στη πρώτη θέση με επτά βαθμούς. Μάχη για το Europa League θα δώσουν ΑΠΟΕΛ και Ντόρτμουντ μετά το 1-1 στο ΓΣΠ. Οι Κύπριοι άνοιξαν το σκορ με τον Ποτέ στο 62', όμως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-1 στο 67'.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League:

 5ος όμιλος
 Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία)-Σεβίλη (Ισπανία)                 5-1
 (18΄,90΄ Πρόμες, 58΄ Μελγκαρέχο, 67΄ Γκλουσάκοφ, 74΄ Λουίς Αντριάνο - 31΄ Κιάερ
 Μάριμπορ (Σλοβενία)-Λίβερπουλ (Αγγλία)                  0-7
 (4΄,54΄ Φιρμίνο, 13΄ Κουτίνιο, 20΄,40΄ Σαλάχ, 86΄ Τσαμπερλέιν, 90΄ Άρνολντ)

  6ος όμιλος
  Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Νάπολι (Ιταλία)                2-1
  (9΄ Στέρλινγκ, 13΄ Γκάμπριελ Ζεσούς - 73΄πεν. Ντιαβαρά)
  Φέγενορντ (Ολλανδία)-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)         1-2
  (7΄ Μπερχάους - 24΄,54΄ Μπερνάρ)

  7ος όμιλος
  Μονακό (Γαλλία)-Μπεσίκτας (Τουρκία)                     1-2
  (30΄ Φαλκάο - 34΄,55΄ Τοσούν)
  Λειψία (Γερμανία)-Πόρτο (Πορτογαλία)                    3-2
  (8΄ Ορμπάν, 38΄ Φόρσμπεργκ, 41΄ Ογκουστέν - 18΄ Αμπουμπακάρ, 44΄ Μαρκάνο)

  8ος όμιλος
  ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)-Ντόρτμουντ (Γερμανία)                    1-1
  (62΄ Ποτέ - 67΄ Παπασταθόπουλος)
  Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Τότεναμ (Αγγλία)                1-1
  (43΄πεν. Ρονάλντο - 28΄αυτ. Βαράν)

Δείτε τα γκολ των οκτώ αναμετρήσεων:

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags