Facebook Pixel Sportdog.gr | Το... άλλο Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός που έχει «τρελάνει» την Ευρώπη!
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-18 11:45:00

Το... άλλο Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός που έχει «τρελάνει» την Ευρώπη!

Sportdog Team
Το... άλλο Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός που έχει «τρελάνει» την Ευρώπη!

Τα βλέμματα πέφτουν πάνω σε νεαρούς ερυθρόλευκους άσους.

Η μεγάλη Μπαρτσελόνα υποδέχεται απόψε τον Ολυμπιακό για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Κάμπ Νόου», σε ένα ματς που μοιραία θα τραβήξει πολλά βλέμματα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, από τη στιγμή που γηπεδούχος είναι μία εκ τω κορυφαίων ομάδων παγκοσμίως.

Στα επίσημα του γηπέδου αναμένεται να βρεθούν αρκετοί scouts μεγάλων συλλόγων, κάτι που, άλλωστε, συνηθίζεται στoυς αγώνες για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο το ματς που θα γίνει νωρίτερα ανάμεσα στους Νέους των δύο συλλόγων αναμένεται προκαλέσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, τουλάχιστον όσον αφορά τους «κατασκόπους».

Στις 17:00 η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τη Youth League, ένα παιχνίδι που έχει προσελκύσει ήδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, πλήθος μάνατζερ και scouts και δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι ίσως στο συγκεκριμένο ματς θα υπάρχουν περισσότεροι «κατάσκοποι» σε σχέση με το βραδινό παιχνίδι των «μεγάλων».

Μάλιστα, το ενδιαφέρον δεν υπάρχει μόνο για τους δεδομένα ταλαντούχους παίκτες της Μπαρτσελόνα, αλλά και μερικούς νεαρούς άσους των Ερυθρολεύκων που ήδη έχουν μπει στο «μάτι» ξένων συλλόγων.

Υπάρχουν στην ομάδα του Πειραιά ένα-δύο παίκτες που έχουν δείξει ότι μπορούν να κάνουν μεγάλα πράγματα στο μέλλον, ωστόσο είναι αβέβαιο αν θα αγωνιστούν στο αποψινό παιχνίδι, μιας και είναι πολύ νεαροί σε ηλικία και συνηθίζουν οι προπονητές τους να τους «προστατεύουν» σε τόσο μεγάλες αναμετρήσεις, ακόμα και σ' αυτό το επίπεδο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags