Facebook Pixel Φεύγει και ο Κουλιμπαλί από τον Παναθηναϊκό;
| 2017-10-18 16:30:00

Νέα αποχώρηση βασικού άσου του ΠΑΟ; - Οι φήμες και το «κόλπο» του μάνατζερ

Sportdog Team
Νέα αποχώρηση βασικού άσου του ΠΑΟ; - Οι φήμες και το «κόλπο» του μάνατζερ

Τι ισχύει για παίκτη που δεν... βγαίνει από την 11άδα.

Στον Παναθηναϊκό η κατάσταση είναι δύσκολη εξαιτίας της οικονομικής θέσης στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από το «τιμόνι».

Γι' αυτό το λόγο, όπως σας έχουμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή, έχουν τεθεί προς πώληση βασικοί παίκτες της ομάδας, έτσι ώστε να καλυφθεί ένα μέρος των χρεών.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι πολλά, ωστόσο τις τελευταίες μέρες έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη, εκείνο του Ουσμάν Κουλιμπαλί. Μάλιστα, υπήρξαν πρόσφατα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η Σέλτικ βολιδοσκοπεί τον δεξιό μπακ των «πράσινων».

Μία τέτοια περίπτωση δεν πρέπει να αποκλειστεί, αλλά με βάση τα τωρινά δεδομένα στο ρόστερ των Σκωτσέζων, η περίπτωση της απόκτησης του Ουσμάν Κουλιμπαλί φαντάζει δύσκολη και αυτό διότι διαθέτουν ήδη στο δυναμικό τους τέσσερις παίκτες που μπορούν να καλύψουν το δεξιό άκρο της άμυνας. Έτσι είναι εύλογο να μην έχουν στα άμεσα πλάνα τους την ενίσχυσή τους στη συγκεκριμένη θέση.

Εξάλλου, πρέπει να σημειωθεί ότι στον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, δεν φαίνεται να υπάρχει ενημέρωση για ενδιαφέρον της Σέλτικ για τον άσο από το Μάλι. 

Μάλιστα, η συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να αποτελεί ένα από τα γνωστά «κόλπα» που συνηθίζουν οι μάνατζερ προκειμένου να προωθήσουν τον πελάτη τους όσο το δυνατόν περισσότερο.

Όπως προκύπτει, πάντως, ο εκπρόσωπος του 28χρονου άσου έχει προσπαθήσει να βρει την καλύτερη ομάδα για τον πελάτη του σε διάφορα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Στο Βέλγιο, μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να έχει κάτι αξιόλογο στα χέρια του, ενώ στην Αγγλία μοιάζει να έχει βρει πιο πρόσφορο έδαφος εξετάζοντας τις επιλογές του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags