Facebook Pixel Κοβάσεβιτς: «Ο Βαλβέρδε είναι σαν Θεός στην Ελλάδα»
Ποδόσφαιρο
| 2017-10-18 17:07:00

«Ο Βαλβέρδε είναι σαν Θεός στην Ελλάδα»

Sportdog Team
 «Ο Βαλβέρδε είναι σαν Θεός στην Ελλάδα»

Έχει αποδείξει ότι είναι εξαιρετικός προπονητής και πολύ αγαπητός.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε το βράδυ (21:45) με την Μπαρτσελόνα για το Champions League και ο Κοβάσεβιτς αποθέωσε τον πρώην τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην Elmundo:

«Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι σαν Θεός στην Ελλάδα. Είναι φαινόμενο και καλός άνθρωπος. Μόνο καλά λόγια έχω να πω. Έμαθα πολλά και με έκανε να δω το ποδόσφαιρο με άλλο μάτι. Συνέβη μια Παρασκευή. Το ήξερα ότι κάτι συνέβαινε, αλλά έγινε ξαφνικά. Ο Ερνέστο μου είπε κατά την διάρκεια του προγράμματος. "Έκανες πολύ καλή προπόνηση". Αλλά είχα αυτό το πρόβλημα στην αρτηρία. Δεν υπήρχε άλλη επιλογή, έπρεπε να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Μου συμπεριφέρθηκε πάρα πολύ καλά, με ενθάρρυνε και ήταν πάντα στο πλευρό μου.

Μου ζήτησε να ταξιδέψω μαζί με την ομάδα για να στηρίξω τους συμπαίκτες μου. Επίσης, έπρεπε να γίνει και το αντίθετο γιατί θα σταματούσα στα μέσα της σεζόν. Ήμουν 35 χρόνων. Έτσι είναι η ζωή. Θα μπορούσα να έχω χάσει τη ζωή μου στο γήπεδο. Εκείνες τις ημέρες συζητήσαμε πάρα πολλά πράγματα. Είναι ένας εξαίσιος άνθρωπος. Και γνωρίζει πώς να εγκλιματίζεται. Για αυτό ήμουν σίγουρος πως θα πάει καλά στην Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που κερδίζει και το απέδειξε αυτό.

Στην πρώτη του θητεία ο Βαλβέρδε έβαλε την σφραγίδα του. Αλλά και στην δεύτερη έγινε το ίδιο όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγόρασε το 67% των μετοχών της ομάδας. Έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και του άνοιξε την πόρτα όταν έφυγε για τη Βιγιαρεάλ. Όλα έγιναν τότε που έπρεπε να γίνουν και ήταν δύο υπέροχες σεζόν. Ο πρόεδρος πήγε να τον πάρει όταν ήταν ελεύθερος. Κέρδισε τα πάντα στην Ελλάδα με το στιλ του και μετά τον κάλεσε η Μπιλμπάο. Και πήγε. Είναι καλός άνθρωπος».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags